algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Reial Mallorca «Si no vaig on vull, em qued»

El davanter camerunès reiterà que ningú no el pressionarà per marxar on no desitja i que un jugador de la seva categoria no va cedit

85642

Samuel Etoo insistí amb reiteració que ell no és un futbolista per anar cedit i que se sent molt bé a l'Illa.

MONSERRAT.


Samuel Etoo va comparèixer davant la premsa per deixar les coses clares i sense males interpretacions. Un dia després del pas de la cúpula del Reial Madrid i el Barcelona per Palma, a fi de concretar la darrera oferta per aconseguir els seus serveis, Etoo donà la cara i analitzà la situació. «Ara com ara Etoo és un jugador fet, jo valc tant com altres que tenen més nom i, per això, no som un futbolista que hagi d'anar cedit».

Etoo a més en va posar exemples: «Quan parlen de Zidane o de Ronaldo ningú no es planteja que puguin anar cedits a cap equip». El davanter es referai així als rumors que el situaven al Porto en el cas que el Reial Madrid el fitxàs. La intenció de l'equip de Florentino Pérez era, en principi, cedir-lo. Segons Etoo, «entenc el Madrid, no té lloc per a mi, la vida és així i has d'escollir, no ho tindràs tot fàcil».

Així i tot, insistí que «he marcat gols en qualsevol camp del món i des de qualsevol posició, he disputat dos mundials i he demostrat que puc jugar en qualsevol equip, per això deman respecte». Samuel definí la seva responsabilitat en el Mallorca: «Quan entr en un camp de futbol, tots diuen que hi tenc una responsabilitat, tenc un pes en l'equip que he assumit i ningú no em pressionarà per anar on jo no vull». Etoo deixà clar que «mir per mi i pel meu futur i, si no vaig on vull, qued al Mallorca».

En tot cas, el futbolista no va definir el seu futur: «Som jugador i capità del Mallorca i ho seré fins que el club em digui el contrari». Però agraí l'interès del Barça per fitxar-lo: «Laporta ha estat professional i també el Madrid, estic content de saber que els grans d'Espanya em volen».

El Barcelona es retirà dimecres de la cursa per fitxar-lo. Oferí 15 milions d'euros, que el Mallorca desestimà. Segons Etoo, «el senyor Mateu té la seva paraula. Tots els clubs implicats i Mateu saben el que pens. Jo continuaré a l'Illa, el Mallorca és l'equip de la meva ànima i estim aquesta illa amb bogeria». El camerunès, escollit millor jugador de l'Àfrica aquesta temporada assegurà que «no vull que l'aficionat interpreti malament les meves paraules, jo vull jugar i guanyar títols, si el Mallorca juga per guanyar la Lliga qued aquí dotze anys i acab fent d'entrenador». I concretà que «tenc tres equips que poden lluitar per aquest objectiu i si vénen a fitxar-me els rebré amb els braços oberts i si no vénen, quedaré aquí ben tranquil».

El davanter deixà entreveure el seu desig de millorar en l'àmbit futbolístic. «Per tot el que he donat al Mallorca em meresc alguna cosa millor i no és qüestió de doblers, sinó que vull anar on pugui ser el número u i estigui bé». En opinió seva, «he de triar un bon club, que sigui gran, i on sàpiga que puc triomfar». En alguns punts, el jugador es mostrà recelós amb el club vermellenc: «El mes de desembre vaig quedar al Mallorca perquè molta gent no va donar la cara». I aquí callà i no va voler aprofundir més en el tema.

Segons el seu parer, «he nascut per donar alegries, en cas contrari no som feliç i aleshores som dolent, i jo no vull ser dolent, perquè la meva vida és i serà el futbol». El davanter manifestà que «aquest estiu està resultant difícil, de manera que demanaré uns dies més de vacances i em reincorporaré a l'equip més tard, si bé em continuaré entrenant pel meu compte». Ja en acabar la roda de premsa, saludà els periodistes i en presència seva deixà anar: «Ens veim a Birmingham».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris