algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Mateu Alemany: «Tots hem d'estar agraïts a Cursach»

El president va anunciar una oferta pública d'accions


«En el meu nom i en el del club, vull donar les gràcies a Bartomeu Cursach per tot el que ha fet pel Mallorca, i estam segurs que si en el futur se'l necessita, estarà amb nosaltres». Amb aquestes paraules, Mateu Alemany va voler allunyar-se de qualsevol polèmica entorn a la sortida del propietari de l'entitat vermellenca. El president va assegurar que Cursach «ja havia manifestat al llarg d'aquesta temporada, tant davant del Consell com als mitjans, la seva intenció d'abandonar el club per qüestions personals i professionals, i el Consell li demanà que aguantàs fins que acabés la temporada. Ell ha insistit en la seva idea, i en la reunió de dilluns es va fer saber als consellers la intenció de Cursach d'abandonar l'entitat i posar a la venda les seves accions».

Mateu Alemany també justificà l'absència del màxim accionista, així com de Joan Tolo Seguí i de Palmer, en el fet que «en tractar-se d'una reunió convocada per tractar la venda, el millor era que el venedor no es trobés per no crear una situació incòmoda».

El president anuncià que ja s'ha començat a fer feina per «trobar els compradors d'aquestes accions» reconeixent que diversos membres del Consell havien ja manifestat la seva voluntat d'adquirir «paquets importants» d'aquestes participacions. Tot i que no va voler entrar en xifres, sí va afirmar que la suma del que estarien disposats a adquirir els membres del Consell representaria aproximadament un 50 per cent del valor total de les seves accions, el que suposa uns tres milions d'euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris