algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Stevie Johnson renova per un any

El nord-americà continuarà jugant la propera temporada amb el Drac Inca


El jugador nord-americà Stevie Johnson jugarà un anys més amb el Drac Inca. Jonhson s'involucra en el projecte de l'equip firmant per un any, amb la intenció d'aportar el màxim per aconseguir que el club torni a la lliga LEB.

Johnson va arribar a Inca ara fa un any, amb un contracte per un mes a mode de prova, llavors se li perllongà el contracte fins a finals de la temporada passada i firmà una bona campanya a nivell personal, no obstant l'equip va culminar la temporada amb el descens de categoria. Amb l'equip a LEB 2 la directiva li ha presentat l'opció de renovar i ell l'ha acceptada.

D'aquest jugador s'ha de destacar la seva polivalència per poder ocupar diferents llocs a la pista tant per davall de la cistella com per fora.

L'americà ha seguit els passos de Sergio Rodriguez, que també va renovar contracte amb el Drac fa uns dies. Aquest jugadors, juntament amb Joan Riera, Alberto Alzamora i Toni Carrasco, són els cinc homes de què disposa l'equip de Juan Diaz a dia d'avui; de totes formes, el president Joan Rubert asegura que per al dia que comenci a treballar l'equip, 26 de juliol, la plantilla estarà confeccionada.

El club treballa per incorporar els jugadors que falten. Un dels homes que estava a l'agenda del club era Paris Bryant, americà que ja va jugar amb el Bàsquet Inca fa dues temporades, però finalment el seu fitxatge no ha estat possible. El prsident estava interessat en la incorporació d'aquest jugador ja que el seu rendiment durant la seva estada al club mallorquí va ser acceptable, però haurà d'optar per altres jugadors.

Al club li confirmaren la setmana passada que no hi havia cap plaça vacant a la lliga LEB que pogués ocupar el Drac, i ara ja sí que amb tota seguretat l'equip del Raiguer jugarà a la LEB2. Això fa que la directiva i l'entrenador tenguin més clar a què s'han d'atendre a l'hora de fitxar jugadors. Serà ara quan el club començarà a tancar els fitxatges que tenia previst realitzar si no es donava el retorn a la categoria de plata.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris