muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Se subhasta la pilota amb què David Beckham va fallar el penal

La quantitat oferta pel preuat objecte frega els 10 milions d'euros

La pilota amb la qual David Beckhma fallà el penal en els quarts de final de l'Eurocopa que enfrontaven la seva selecció, Anglaterra, i Portugal i que suposà l'eliminació dels britàncis en la competició continental, arriba per ara a un valor de deu millons d'euros en la subhasta per internet que començà dilluns.

Un aficionat gallec, Pablo Carral, ha decidit posar a la venda l'esfèrica al portal espanyol d'eBay. El preat objecte anà a les seves mans mentre presenciava la tanda de penals esmentada des de la graderia de l'estadi Da Luz de Lisboa.

Si bé la subhasta per internet estarà oberta fins dia 22 de juliol, la cosa certa és que en tan sols dos dies la pilota ha arribat al valor de 10.000.000 d'euros, amb un total de 142 licitacions registrades per ara.

El preu inicial era d'un euro. De moment, la persona que aconseguiria el desitjat objecte respon al malnom de jeffgrinstudio i apareix com a resident al Regne Unit, segons la informació subministrada a la web de la subhasta.

El Roteiro, fabricat a Tailàndia, ha estat la pilota oficial de l'Eurocopa 2004 i du la data del partit, dia 24 de juny de 2004, i el lloc on es disputà, l'estadi Da Luz de Lisboa, cosa que en certifica l'autenticitat.

L'esfèrica es guarda dins una caixa forta. El seu propietari, que ja va rebre en el seu moment una oferta de 18.000 euros d'un diari britànic, confia a aconseguir-ne una xifra més alta per internet.

«La cosa més increïble és que la pilota arribàs a la nostra filera, ja que érem ben lluny de la porteria», explicà Pablo Carral, de 25 anys. I comentà de quina manera hagué d'abandonar l'estadi: «Per sortir de la graderia m'escortaren dos companys, mentre jo dissimulava un bony entre la roba».

Fa uns anys ningú no s'hauria imaginat que s'arribassin a pagar quantitats així per la pilota amb la qual un jugador ha fallat un penal. En qualsevol cas, és cert que ara com ara això és un exemple més del punt al qual pot arribar el fanatisme per aquest esport, i també per un home com és el jugador del Reial Madrid David Beckham, que sense cap dubte és la persona de moda en el mon del futbol i la societat anglesa, espanyola i fins i tot europea.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris