nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El campus de les petites i grans estrelles

Moltes cares conegudes col·laboren amb aquesta activitat que organitza l'Escola Balear de l'Esport


El futur, el present i el passat del futbol es retroben durant tot el mes de juliol al camp del Ferrioler. Es tracta del campus de futbol de l'Escola Balear de l'Esport, que compta amb la participació de perfils coneguts d'aquest món de tot l'Estat com poden ser José Mari Bakero, Carles Rexach, Miquel Àngel Nadal o el mateix seleccionador, Luis Aragonés, que aporten la seva experiència a infants que somien a ser com ells qualque dia.

En total són uns 200 nins d'entre cinc i quinze anys que, al llarg de quatre setmanes, participaran en el campus i compartiran el terreny de joc amb tècnics i jugadors del futbol espanyol. Fins ara ja hi han passat Marcos Alonso, Raúl García de Loza, José Mari Bakero, Carles Rexach i Luis Aragonés, que ho va fer ahir. El seleccionador no va poder assistir a tot l'entrenament, però sí que va tenir temps per donar alguns consells als joves futbolistes i també va respondre les preguntes que li feren els nins.

Però això no és tot, encara queda setmana i mitja de campus, al qual acudiran Miquel Àngel Nadal, Xabier Azcargorta, Míchel, Clemente i Alesanko.

Aquest esdeveniment es troba en la seva setena edició, però aquest és el primer cop que compta amb tal quantitat de personatges reconeguts del futbol estatal. «Tenir tots aquests jugadors i fins i tot el seleccionador mateix és un luxe, i aporta un punt més de qualitat i prestigi al campus», explicava el director tècnic de l'acte, Joan Bibiloni, que qualificà l'activitat de «positiva i exitosa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris