muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Luis: «No he deixat penjat el Mallorca»

El seleccionador agraí que el president Mateu Alemany l'alliberàs del seu compromís amb el club

Luis Aragonés digué adéu. El seleccionador nacional assegurà ahir que li «passava el darrer tramvia» i agraí a Mateu Alemany que l'alliberàs del compromís que tenia amb el Reial Mallorca. «Jo no he deixat penjat el Mallorca. Si el Mallorca volgués que Luis fos aquí, no estaria a la selecció. Jo tenia un compromís amb el Mallorca i si el me fan complir... Jo no he deixat penjat ningú», explicà el seleccionador.

Respecte de la seva actitud durant els dies previs a la decisió de la Federació d'escollir-lo com a nou responsable tècnic de la selecció, Aragonés explicà que es limitava a atendre els mitjans de comunicació i especular. «Jo mai creia que arribaria a ser el seleccionador. L'únic que feiem, abans que es reunís el grup de nou, era especular... Voldria, fonamentalment, agrair al president i al consell, així com a l'afició, l'ajuda que he tingut per poder ser seleccionador», digué.

Luis Aragonés reiterà que l'encàrrec de dirigir la selecció nacional li arriba en un bon moment personal. «Si no acceptava anar a la selecció en aquests moments ja no hauria tingut una altra oportunitat. Per la meva edat, em venia bé, però la veritat és que pensava que jo no seria l'escollit», assegurà.

Aragonés explicà que la primera ocasió en la qual fitxà pel Mallorca tenia una clàusula que l'alliberava del compromís amb l'equip si rebia una cridada de la selecció, però reconegué que en aquesta ocasió no era així. «La primera ocasió que vaig venir a Mallorca tenia una clàusula que em permetia anar a la selecció, però ara no. Havíem parlat, que si sortís la selecció... Agraesc que el president m'alliberàs del compromís. Si el Mallorca no hagués volgut, no hi hauria anat», reiterà el tècnic.

Aragonés assegurà que ja no pensava en la possibilitat de ser seleccionador i lloà al seu substitut en el Mallorca.

«El tema de la selecció havia passat, perquè no m'imaginava que tingués l'oportunitat... Jo no creia que seria jo el seleccionador... Jo no he dit que en aquest moment no agafaria la selecció. Hi havia un seleccionador... Tant Benito Floro, com Míchel i algun altre. ningú no sabia res. A les enquestes que es feren, pràcticament sempre sortia jo guanyador i supòs que aquest fet ha tingut la seva influència dins la Federació. Accept totes les crítiques, però no les mentides... Floro ho farà bé, és un gran entrenador i fa molt bona feina», assegurà, i acte seguit reiterà que no havia deixat penjat el Mallorca.

Finalment, el tècnic, que ha firmat per dos anys amb la Federació, deixà la porta oberta per retornar al Mallorca en un futur.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris