algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Conrads Ellen s'adjudica el premi GR Bella per davant Why Not Gin

Dart Safir marcà el ritme, però es desmuntà a la darrera recta

Conrads Ellen s'adjudicà el premi GR Bella, reservat a egües internacionals. La prova tingué un emocionant final i el triomf es decantà per a l'egua de la quadra es Cabanells en el darrer alè. La segona posició fou per a Why Not Gin, que rodà en idèntic temps que la guanyadora (1.17.2). Dart Safir fou l'encarregada de marcar el ritme i just a la darrera recta, quan es desmuntà, perdé les opcions de triomf. La tercera posició fou per a April Q Tee (1.17.5), mentre que Gaelle d'Astorg (1.18.0) fou quarta.

S'ha de destacar també el triomf de Gidding al torneig SECF per a productes francesos. Franc Or acabà en segona posició per davant de Hardi. Fet de Gel es retrobà amb la victòria en el premi Masvich amb un temps d'1.17.8 sobre 1.600 metres. General Bowl, menat per U. Schnieder, fou segon per davant Hiper Bowl.

A la prova concertada per a amateurs, la victòria fou per a Jamin de Kor (J.A. Coll), que superà Geniosa (Damià Ginard) i Jutipiris Bin (Antoni Oliva). S'ha de tenir en compte també el triomf de Delvins Twostep en el premi Diaspro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris