muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Domini de l'equip serverí Bicis Sancho a la voltadora de Sineu

Miquel Mas liderà la combinada general de la categoria «Open»


Els corredors de l'esquadra de Son Servera Bicis Sancho dominà en la primera jornada del V Trofeu Vila de Sineu, organitzat per l'Agrupació Ciclista local en la voltadora de la localidat.

Miquel Perelló s'adjudicà l'eliminació, derrotant en el darrer esprint el seu company Pere Mas, mentres que en la classificació esdevingué a la inversa, i Pere Mas es consolidà com a líder del Trofeu; Jaume Sansó (Ses Salines) com a primer màster 30 i José Alberto Ibáñez (Benicassim) com a primer dels tres júniors participants.

En cadets, combinada per a Jaume Albert Muntaner (Toyota), mentres que en les dues corregudes s'imposaren el seu company Miquel Rosselló en la puntuació i Lluís Guillem Mas (Ses Salines) en l'eliminació. Doblet del menorquí Albert Torres (Es Port) en la categoria infantil, superant en ambdues curses a Tomeu Gelabert (Toni Tauler).

En alevins, igualment doblet de Salvador González (Ses Salines). I en «promoció» triomf d'Amador Bauçà (Lloret), seguit de Jaume Bauçà (Vialfranca) i d'Antoni Font (Herbes Túnel).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris