nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Josemi: «Tenc ofertes per jugar a Segona la propera temporada»

El davanter mallorquí té una proposta de renovació del Badajoz


Tres mesos aturat a causa d'una lessió al genoll dret i 15 gols són els avals de la darrera temporada de Josemi amb el Badajoz. Ara el davanter mallorquí es troba descansant a l'illa i espera per començar la temporada, sense saber encara amb quin equip ho farà.

-A pesar de la lesió, deveu fer un balanç positiu de la temporada?
-Sí, ha esta una bona temporada. La lessió m'ha perjudicat un poc, però tot i així, estic molt content del meu rendiment. Quan vaig fitxar pel Badajoz vaig prometre que faria uns deu gols, i n'he fet quinze. No em puc queixar.

-Teniu contracte en vigor amb el Badajoz?
-Sols tenia contracte per una temporada. Si aconseguiem l'ascens el contracte es perllongava automàticament per un any, però no el vàrem aconseguir, encara que ens faltà molt poc. De totes maneres, el club m'ha presentat la renovació.

-Continuareu la propera temporada al Badajoz o teniu altres ofertes?
-No ho sé encara. Hi ha dos equips de Segona divisió que s'han interessat per mi i possiblement acabaré jugant amb un d'ells la propera temporada. Tenc 28 anys, i ara firmar amb un club de Segona per dos o tres anys és molt important per a mi.

-Escollir entre un equip de Segona o un de Segona B no deu ser molt difícil.
-No gaire, normalmet et decantes per l'equip de Segona, perquè ascendir de categoria és un bot qualitatiu a la carrera d'un futbolista. Això fa que fins i tot deixis de banda aspectes importants com l'econòmic o el demogràfic.

-Disposar de minuts de joc és un dels objectius amb què tornareu a Segona?
-Quan firm amb un equip, sigui el que sigui, ho faig per jugar. M'interessa molt jugar i marcar gols, això és l'únic important per a mi. A més crec que estic en una bona edat i en un bon moment de forma per poder aportar molt a l'equip. Conec mol bé la Segona Divisió i crec que estic capacitat per jugar-hi.

-Esperau acabar jugant de nou a Primera?
-M'agradaria tornar a jugar a Primera, però no m'he de precipitar. De moment he de fer un bon any a Segona i llavors ja veurem que passa. Mai saps com et poden sortir les coses, cada campanya és una historia diferent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris