algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Luis Aragonés: 'M'han demanat feina i ho donaré tot'

L'extècnic del Mallorca diu que «els grans tornejos es guanyen en petits detalls»

L'acabat de designar seleccionador de futbol espanyol, Luis Aragonés, no ha ocultat la seva il·lusió i entusiasme en fer-se càrrec de la selecció i assegura que aportarà tot el seu «treball» per dur Espanya ben amunt.

«La il·lusió d'entrenador l'he tinguda sempre, però això és una il·lusió grandíssima perquè si aconseguesc res amb Espanya, seria retirar-me amb alguna cosa assolida. Treballaré fins al fons, fins al màxim», apuntà el tècnic.

Després de la seva primera presa de contacte amb la federació a Las Rozas, Aragonés ho té clar. «El que m'ha demanat la Federació és feina i és l'únic que puc donar i el que tindran. Les classificacions depenen de moltes coses. Estic content i feliç, em dedicaré de ple a fer-ho tan bé com pugui. Les classificacions i guanyar un mundial depenen de moltes coses i es treballarà amb aquestes metes», destacà.

Aragonés recordà en el seu encontre amb els mitjans de comunicació que «l'Eurocopa l'ha guanyada un equip que defensa bé i que ha rendibilitzat al màxim les seves ocasions. Espanya no té la qualitat de Brasil ni la condició física de base d'Alemanya o Suècia, però dins la nostra condició física i qualitat, jugarem a futbol, perquè de vegades el que és bonic no serveix i sí el que és bo».

Luis Aragonés, que qualificà les instal·lacions de Las Rozas d'«immillorables», va afirmar que «haurem de defensar bé. Després, de tres quarts de camp en endavant, qualsevol jugador podrà fer el que vulgui. Hem d'estar units i estic disposat a acceptar de bon grat totes les crítiques que m'arribin. Tinc una il·lusió enorme de fer-me càrrec de la selecció i el president m'ha donat mà lliure amb la selecció absoluta».

Aragonés va reconèixer que li han telefonat exseleccionadors com ara Javier Clemente o Goran Milutinovic: «M'han telefonat i m'han estès la seva mà. M'he anat preparant un poc, crec que estic preparat per a aquest repte i faré les coses com cregui més convenients en el tema esportiu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris