cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Benito Floro s'acosta a la banqueta de Son Moix


El Reial Mallorca vol evitar que es creï una sensació d'inestabilitat en el projecte esportiu per a la pròxima campanya i, per tant, mirarà d'accelerar tant com sigui possible els dos temes que resulten prioritaris ara mateix: la possible sortida de Samuel Etoo i la contractació del nou entrenador que substitueixi Luis Aragonés. En aquest sentit, sembla que ja s'han produït els primers contactes amb Benito Floro. L'antic tècnic del Reial Madrid i del Vila-real entre altres ha acollit amb bona predisposició la possibilitat d'entrenar el Mallorca la pròxima temporada, tot i que abans haurà de conèixer el projecte esportiu que se li presenta, i les garanties que té l'equip per mantenir la categoria.

El consell d'administració presidit per Mateu Alemany s'ha proposat presentar el nou tècnic aquesta setmana mateix, ja que la plantilla està convocada per començar els entrenaments i després per dur a terme la pretemporada a les instal·lacions de Son Vida, com volia l'extècnic Luis Aragonés.

En el cas que l'opció de Floro no vagi endavant la secretaria tècnica té damunt la taula altres noms, però que sonen només com a recanvi, un estadi per sota del primer candidat. En aquest sentit, Juande Ramos és el segon entrenador amb més opcions per dirigir el Mallorca, seguit de Mané.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris