nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Un grup de clubs estudia paralitzar totes les lligues de cadets i infantils

Es reuniran avui a les instal·lacions del Cide per adoptar una decisió

La decisió de l'assemblea de la Federació Balear de Futbol de crear la categoria de Primera Preferent a cadets i infantils, amb la conseqüent reestructuració, ha indignat una part important dels clubs de Mallorca. Un grup dels clubs afectats, reunits dies enrera a les instal·lacions del Cide amb Fernando Talens, decidiren impugnar els acords de l'assemblea que afecten a la creació de la categoria Preferent, tant a cadets com a infantils.

Avui, està previst que aquest mateix grup de clubs mantengui una nova cimera i sobre la taula es plantejarà la decisió de paralitzar totes les competicions de cadets i infantils, fins que el director general d'Esports Josep Lluís Ballester prengui una decisió. I és que la impugnació que presentarà en breu temps Fernando Talens ha de ser resolta pel director general d'Esports, segons indica la Llei de l'Esport. El Comitè Balear de Disciplina Esportiva no té competències sobre aquesta qüestió, ja que no es tracta d'un procediment sancionador.

En tot cas, el més normal és que Ballester sol·liciti un informe, que no serà vinculant, al propi Comitè Balear. Aquest grup de clubs, encapçalats pel Cide, pretén forçar a la Federació Balear a rectificar, si és legalment possible, ràpidament i, en qualsevol cas, a què la decisió de Ballester sigui ràpida. No estan disposts a iniciar la competició en una categoria i que, posteriorment a l'inici de la Lliga, es declari nul l'acord de l'assemblea.

És per això que aquest grup de clubs pot decidir avui mateix no iniciar la competició. La paralització de les categories cadet i infantil, si finalment s'acorda, quedarà reflectida en una carta que serà signada per tots els afectats. Els clubs estan disgustats amb Bestard, ja que malgrat haver assegurat en diferents ocasions que la setmana passada es reuniria amb ells, finalment faltà a la cita.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris