algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

David Escrivà fitxa pel Manacor

TOMEU CELIÀ
El central del Platges de Calvià David Escrivà s'ha compromès amb el Manacor. Amb la seva incorporació la plantilla està pràcticament tancada si bé s'està pendent d'una darrera incorporació que es podria tancar els propers dies.

Jaume Sastre ha renovat

Em diu Jaume Sastre que continuarà una temporada més entrenant la Penya Arrabal i que la intenció és apostar clarament per l'ascens. És més, que la seva il·lusió seria deixar l'equip en categoria nacional abans de retirar-se. Per aquest motiu la plantilla es reforçarà amb gent jove i de qualitat, suposant que quedaran la major part dels efectius, ja que ara per ara només li consta que hagin partit Vila i Chiqui, el primer al Binissalem i l'altre possiblement al Collera.

Grans dificultats

He parlat amb Toni Oviedo i m'ha comentat les dificultats que s'està trobant a l'hora de fitxar jugadors, ja que no són cinc o sis els que necessita, sinó una plantilla sencera. El nou entrenador del Santa Ponça pensa que això és normal en tot equip que acaba de perdre una categoria, però també creu que els jugadors que han partit, tots ells molts joves, no han mostrat en general ni el més mínim agraïment ni compromís amb el club que els donà la primera oportunitat per jugar a tercera i no han dubtat davant qualsevol oferta per continuar a aquesta categoria.

El Santa Ponça a data d'avui

Així i tot, Toni Oviedo ja té el compromís d'una sèrie de jugadors i la base de la plantilla del nou Santa Ponça ja està feta. En aquest moment els futbolistes fitxats són: Santafé (davanter, At. Rafal), Tolo (lateral esquerra, At. Rafal), Estanis (lateral dret, At. Rafal), Kiko (mig, At. Rafal), Pedro (porter, At. Rafal), Tolito (extrem, Pilares), Maxi (davanter, Xilvar), Buho (extrem, Sta. Ponça juv.), Merino (Sta. Ponsa juv.), Cabanellas (defensa, Sta. Ponça) i Johnny (defensa, Sta. Ponça). A hores d'ara, per tant, només s'ha pogut retenir dos jugadors de la passada temporada, si bé es mantenen converses amb alguns més. Poc a poc es completarà la plantilla fins a uns 20 efectius i a finals de juliol començarà la pretemporada.

El Balears continua fitxant

L'At. Balears continua amb la seva tasca de fitxar nous jugadors. Sis noms més s'han de sumar a la llista que oferíem dies enrere: Toni López «Xino» (davanter, Montuïri), Ramon (mig, Espanya), Cote (davanter, Espanya), Pepe García (mig, Felanitx), Joan Valiente (central, Hospitalet de Barcelona) i Joan Bestard (lateral, Pla de Na Tesa).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris