cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Mateu Alemany clama contra la Federació

Es mostra molest per les maneres emprades i diu que alliberà Aragonés «atenent un clam popular»

El president del Reial Mallorca, Mateu Alemany, es mostrà descontent ahir amb les «maneres» que ha utilitzat la Reial Federació Espanyola de Futbol en la qüestió relativa al relleu d'Iñaki Sáez com a seleccionador i que ha esquitxat de ple l'entitat mallorquina, en ser el seu tècnic, Luis Aragonés, el principal candidat a ocupar el seu càrrec en detriment de la seva condició d'entrenador vermellenc.

«Consider que per part de la Federació Espanyola no s'han fet les coses bé. Un cop vacant el càrrec de seleccionador han dilatat massa la situació referent al seu relleu, la qual cosa no ha fet sinó disparar les especulacions mediàtiques col·lectives de manera impressionant en un moment en què hi ha poques notícies. Això només ha provocat que Luis Aragonés s'hagi vist en el compromís de reconèixer la seva il·lusió per dirigir la selecció espanyola, ja que gairebé tothom dóna per fet que ell és l'home ideal per substituir Sáez.

Alemany reconegué que el passat divendres, després de conèixer la notícia de la dimissió d'Iñaki Sáez, «atenent un clam popular», alliberà Aragonés de tots els seus compromisos amb el club perquè «pogués estar en les mateixes condicions que els altres candidats a seleccionador». «Ell va agrair la meva telefonada i digué que la seva il·lusió era doble per entrenar el Mallorca i també per la possibilitat de ser elegit per dirigir la selecció. També vaig parlar amb la Federació per confirmar-los que no posava cap obstacle a la contractació de Luis, encara que no m'han agradat com han duit aquesta qüestió», explicà. Segons Alemany, «aquest tema hauria de quedar resolt en la major brevetat possible, tenint en compte que ens podem quedar sense entrenador en el mes de juliol» i espera que la Comisió de Designació de la Federació doni a conèixer avui el nom del substitut de Sáez. «Si l'elegit és Aragonés exigirem que la negociació sigui immediata i li obrirem les portes en cas que fructifiquin, si no és ell, quedarà en el Mallorca, amb qui té un contracte», sentencià Alemany, qui va assegurar que no ha iniciat contactes amb cap altre entrenador per dirigir el Mallorca a l'espera de conèixer què passarà amb Aragonés.

«Consider que a la Federació Espanyola li ha faltat una visió estratègica en tot aquest tema. Personalment entraré en detalls en referència a tot allò que no m'ha agradat quan tot això hagi acabat i la selecció espanyola tengui un nou entrenador. Sigui Luis Aragonés o un altre».

Finalment, el president afirmà que «el club continua treballant en la confecció de la plantilla de la pròxima temporada», que «hi haurà més fitxatges» i reconegué l'interès del club per jugadors com Olembe i Gallardo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris