muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El Reial Mallorca vol un nou Son Moix

El club contempla la construcció de dues torres d'oficines per finançar l'eliminació de la pista d'atletisme

El consell d'administració del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva prepara un nou Son Moix. Remodelar l'estadi, propietat de l'Ajuntament de Palma, i fer desaparèixer la pista d'atletisme s'ha convertit en una de les prioritats del Reial Mallorca a mig termini -dos o tres anys-.

El consell d'administració del Reial Mallorca considera que l'existència de la pista provoca que, any rere any, l'equip jugui en inferioritat de condicions respecte la resta de conjunts i es perdin set o vuit punts a casa. L'existència de la pista d'atletisme provoca la llunyania dels aficionats, especialment als fons, amb la pèrdua de pressió ambiental que això suposa. Així les coses, el consell d'administració té ben decidit cercar solucions. En aquest sentit, el Reial Mallorca treballa amb distintes hipotesis per aconseguir el finançament necessari per eliminar les pistes. L'Ajuntament de Palma, propietari de l'estadi, ha deixat clar en diferents ocasions que no està dispost a finançar l'eliminació de les pistes.

Un alt càrrec del Reial Mallorca confirmà ahir a Diari de Balears que s'estan cercant solucions per donar vida a Son Moix. Es tracta, en definitiva, que un espai tan ample com és l'estadi de Son Moix no sigui utilitzat just un pic cada quinze dies. Així, el Reial Mallorca té des de fa mesos un projecte de construcció d'un complex comercial sota la graderia del camí dels Reis.

Es tracta d'un projecte poc ambiciós, que ja està pràcticament descartat. Avui per avui, el Reial Mallorca estudia la possibilitat de construir dues torres d'oficines aferrades a l'estadi. Els beneficis de la venda o el lloguer d'aquestes oficines servirien per finançar l'eliminació de la pista d'atletisme, en primera instància, i per augmentar els recursos atípics de la Societat Anònima Esportiva en anys posteriors. A més, hi ha una gran demanda d'oficines a prop del polígon de Son Valentí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris