muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Nené: «Confii no tenir problemes per continuar»

El jugador es mostra optimista en el sentit d'arribar aquesta setmana a un acord per no abandonar el Mallorca


Anderson Luiz de Carvalho, més conegut com a Nené, és un dels futbolistes del Mallorca que encara desconeix el seu futur. Nascut a Sao Paulo el juliol del 1981, l'internacional sub 23 arribà cedit del Santos a principi de temporada. Tanmateix el cas del brasiler és, si més no, atípic, ja que els seus drets els comparteixen el seu representant Antonio Carlos (50%) Paulista (25%) i Parmalat. Acabada la temporada, la seva continuïtat en el club illenc és encara una incògnita, si bé ell es mostra optimista quant a la possibilitat de tancar l'acord aquesta setmana.

-Éreu un dels jugadors la situació dels quals depenia del futur tècnic. Amb Luis renovat, ja us ha dit res el Mallorca?
-Encara no. Fins que no acabaren de fermar l'entrenador no estudiaren aquest tema, i supòs que ara ja començaran a prendre decisions. Aquesta setmana en parlarem i confii que s'arribi a un acord.

-Teniu bones expectatives?
-Sí, perquè tenen confiança amb mi i esper continuar un any més.

-De ganes no us en falten.
-Trob que aquesta és una de les lligues millors, amb equips com el Barça o el Reial Madrid, en els quals ja de petit somiava jugar.

-El fet d'haver-se reduït el nombre d'extracomunitaris per equip pensau que us pot perjudicar?
-Hi ha una plaça menys i això fa que sigui més difícil jugar a Espanya, però estic tranquil perquè no crec que tengui problemes per firmar la meva continuïtat amb el Reial Mallorca.

-Se us veu molt confiat.
-Sí, perquè tenc plena confiança en mi i en la meva capacitat i crec que el club també confia en mi.

-Ja a punt de començar les vacances, quines sensacions us deixa el vostre debut en el futbol europeu?
-De tot d'una va ser un poc complicat pel tema de l'adaptació, però crec que m'he acostumat molt aviat a viure aquí. A mitjan temporada el nivell de tot l'equip va baixar i a mi em va passar igual, perquè quan l'equip està malament és difícil jugar bé, però al final he tornat a jugar i crec que m'he recuperat.

-Entenc que valorau la temporada com a positiva.
-Sí. Crec que en l'aspecte personal ha estat un bon any perquè, si bé no he jugat tots els partits, sempre diuen que el primer any un ho sol passar malament.

-Pel canvi de filosofia de joc, supòs.
-Sí, perquè es nota bastant. Al Brasil hi ha més toc i no has de córrer gaire, però aquí tot és més ràpid i has d'atacar i retrocedir aviat per defensar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris