algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Reial Mallorca i Màlaga: enemics íntims

Dos equips «germans» fins l'any passat es juguen bona part de la temporada el pròxim diumenge


En l'aterratge del Grupo Z dins el món del futbol, Màlaga i Mallorca es convertiren des del començament en els seus clubs més representatius, encara que oficialment només el club illenc pertanyia al grup editorial. Tot i que Antonio Asensio Pizarro sempre va sentir especial debilitat pel «seu» Mallorca, ambdues institucions tenien una arrel comuna, fet que va aixecar suspicàcies quan un dels dos es jugava més que l'altre.

Enguany tot ha canviat. Quan acabi el partit de diumenge només restaran nou punts en joc, fet que dóna a l'enfrontament de Son Moix un caràcter vital per a dos conjunts que han vist creuats els seus camins. Aquesta vegada és el Màlaga el que mira per damunt el Mallorca, suspirant encara per accedir a UEFA després d'una gran ratxa de resultats i situat a només un punt del sisè classificat.

Serafín Roldán, home fort del grup editorial del qual n'és conseller, ha aconseguit des de la presidència del Màlaga formar un conjunt sòlid que de la mà de Juande Ramos ha canviat per a millor els seus objectius. Mentrestant, el Grup Z manté només un vint per cent de les accions del Reial Mallorca, percentatge que es reduirà més quan es posin a la venda les accions per al «gran públic».

Diumenge ningú podrà intentar aixecar la més mínima sospita entorn al resultat que es doni a Son Moix. Màlaga i Mallorca necessiten els punts per consolidar els seus objectius. Els andalusos es podrien situar aquest cap de setmana en llocs que donen accés a Europa. Els vermellencs tenen la possibilitat de donar una passa de gegant abans de desplaçar-se al sempre difícil Santiago Bernabéu.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris