nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Moyà queda exempt de la primera ronda del Godó

El mallorquí Carles Moyà ha quedat exempt de la primera ronda de l'Open Godó de Tennis, que s'inicia avui a Barcelona, gràcies a la seva condició de cap de sèrie. El sorteig duit a terme ahir va donar un doble duel espanyol a primera ronda entre Albert Costa, número 38 del món, i Albert Montañés, en el lloc 79, i entre Àlex Corretja (100) i Nicolás Almagro (134), un jove que compta amb una invitació especial.

El sorteig es féu en el «village» del Godó, situat a les instal·lacions del Reial Club Tennis Barcelona, amb la participació com a convidat del pilot de motos de rallies Joan «Nani» Roma.

D'altres duels destacats de primera ronda seran ente el rus Marat Safin i l'espanyol Òscar Hernández; entre el nordamericà Todd Martin i l'espanyol David Ferrer; Jan-Michel Gambill i l'espanyol Feliciano López; i entre l'argentí Gastón Gaudio i l'holandès Raemon Sluiter.

Els vuit primers caps de sèrie del torneig han quedat exempts de la primera ronda. Aquests són: Guillermo Coria, Moyà, Nalbandian, Massú, Fernando González, Gustavo Kuerten, Agustín Calleri i el català Tommy Robredo.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris