nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

Andreu Canals: «Tenim moltes opcions de ser seu»

Anuncia que si Palma surt escollida tindrà un velòdrom cobert


El president de la Federació Balear de Ciclisme, Andreu Canals, es mostrava ahir «molt optimista» sobre les possibilitats que Palma sigui la seu del Campionat del Món de Pista del 2007. «La reunió de dimecres a Ginebra amb la Unió Ciclista Internacional ha estat molt positiva, com a primera presa de contacte per conèixer de primera mà quins són els requisits», assenyalà.

El responsable explicà que ara vénen dos mesos de feina, perquè «a final de juny hem de presentar un petit dossier amb tota la informació que ens han demanat, referent a les instal·lacions, les infraestructures i l'allotjament, i el mes de juliol sabrem si Palma serà la seu del Campionat del Món».

La decisió la prendran entre els quinze membres del Comitè Director de l'UCI i, segons indicà Canals, «hi ha bona disposició perquè en cas de construir un velòdrom nou tindríem la possibilitat de ser centre de tecnificació de l'UCI. Això vol dir que corredors de tot el món vindrien a entrenar-se i a preparar els grans esdeveniments a Palma».

Si la capital balear acull el Mundial «tindrem un velòdrom nou: el Govern, l'Ajuntament de Palma i el Consell Superior d'Esports han mostrat la seva voluntat de donar suport al ciclisme i a partir d'avui faran feina perquè Palma sigui la seu». Respecte d'altres candidates, explicà que «Sant Sebastià, una de les dues ciutats espanyoles amb un velòdrom cobert, i el Canadà són les candidatures més fermes, a part de la de la Xina».

Tapar el velòdrom de Son Moix, on d'aquí a poc temps es disputarà el Campionat d'Espanya de Pista 2004, és per Canals «una pèrdua de doblers, ja que les instal·lacions estan poc preparades i no serviria per a res i, per tant, ens estimam més construir-ne un que sigui centre de tecnificació». Per acabar, manifestà que «hem apostat per aquesta modalitat de ciclisme perquè les Balears són una comunitat amb molta tradició, amb tretze campionats guanyats, i es mereixen organitzar un Mundial».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris