nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

Alemany: «La permanència és un projecte de tots»

El president aparca qualsevol tipus d'autocrítica fins que la continuïtat a Primera estigui garantida

64054

Alemany explicà que el Mallorca «està en les millors mans possibles».

Mateu Alemany reclama suport. Al Reial Mallorca li queden sis partits, sis finals de considerable importància per aconseguir l'objectiu final de la permanència. «Ens hem de concentrar tots. Resten sis finals i hem d'aconseguir els punts necessaris el més aviat possible. La permanència és un projecte de tots... Hem d'aconseguir, com succeí davant el Deportivo i davant la Reial Societat, un gran ambient. Hem de comptar amb el suport incondicional dels aficionats...», ressaltà el president.

El president xifrà la permanència en 43 punts i explicà que l'equip no ha de caure en cap tipus de relaxació. «Aquesta setmana hem fet una promoció perquè Son Moix estigui ple... Salvant el dia de la Reial Societat, que es va fer una acció per donar suport a les víctimes del terrorisme, sempre s'intenta beneficiar el soci. Hem de fer ràpidament els 43 punts que consideram que són necessaris per mantenir la categoria. Mai ningú no ha baixat amb 43 punts... El partit de diumenge davant el Vila-real serà complicadíssim, amb una plantilla ample i de gran qualitat. No hi pot haver cap tipus de relaxació pel marge que ara tenim», digué.

El president, que reconegué que l'equip tenia una prima per guanyar dins el camp del Betis, fou interrogat sobre la polèmica entre Ruiz de Lopera i Aragonés. Assegurà que entre un i altre no dubtava en quedar-se amb el tècnic.

Respecte de la renovació de Luis Aragonés, Alemany explicà que està «aparcada» i refermà la seva voluntat que el tècnic continuï al Mallorca. «Està aparcada per voluntat del propi entrenador. Ell va dir que primer havia de fer els deures. Crec que ara mateix parlar d'aquest tema és desviar l'atenció respecte del gran objectiu de l'entitat, que és mantenir la categoria... Estam en les millors mans possibles», assegurà.

Interrogat sobre si la situació de l'equip era producte de comptar amb una mala plantilla, Alemany atribuí l'actual classificació de l'equip a diferents circumstàncies, sense precisar. «Què tal és la plantilla del Celta? La plantilla del Celta és la mateixa de la temporada passada amb Milosevic i amb Lotina a la banqueta... No podem oblidar que això és un joc, que estam en una competició molt dura. O l'entrenador és molt dolent, o no és bo, o no ha fet les coses bé, o els jugadors no són bons. Hi ha molts matisos. No és tan simple... Hi ha moltes reflexions a fer, que lògicament es faran», manifestà.

Alemany assegurà que fins ara no s'havia multat cap futbolista per rompre la disciplina interna del club i explicà que això era «una qüestió interna». En tot cas, recordà que un futbolista professional «s'ha de cuidar» i que si algú no ho fa s'ha de sotmetre al reglament de règim intern.

El president del Reial Mallorca reconegué que la situació esportiva de l'equip manté aparcada la planificació de la temporada pròxima. «No podem adoptar cap decisió respecte de la temporada pròxima sense haver solucionat abans la gran prioritat, que és la permanència a Primera Divisió», declarà el president.

Alemany, finalment, aparcà qualsevol tipus d'autocrítica fins al final de la temporada. En tot cas, el president mallorquinista garantí una reflexió després d'aconseguir la permanència.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris