nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
19°

L'Ajuntament descarta firmar enguany un conveni de col·laboració amb el Mallorca

Cirer argumenta que Cort no té doblers pressupostats el 2004, però no rebutja un acord en el futur

56998

Cirer conversa amb el president Alemany en una imatge d'arxiu.

L'Ajuntament de Palma ja ha fet saber al Reial Mallorca que no firmarà enguany cap classe de conveni de col·laboració amb la Societat Anònima Esportiva. El nou consell d'administració del Reial Mallorca, constituït l'agost passat, decidí en una de les seves primeres sessions de treball organitzar diversos grups de feina per intentar rubricar acords amb el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma.

El conveni amb el Govern es firmà mesos enrere i el Reial Mallorca, entre altres aspectes, llueix publicitat de Mallorca, Menorca, Ibiza -així, en castellà- i Formentera a la part posterior dels calçons. L'acord amb el Consell de Mallorca, negociat de manera personal per la presidenta Maria Antònia Munar, ja està a punt per a la firma, però amb el Consistori de Palma no hi ha acord.

Els accionistes Vicente Grande i Miquel Dalmau quedaren encarregats de la negociació amb Cort. Al final, Catalina Cirer va comunicar que l'Ajuntament no té cap partida pressupostària prevista per a un conveni amb el Reial Mallorca enguany. La batlessa de Palma, coneguda per les seves simpaties cap al Mallorca, no descartà en qualsevol cas poder arribar a acords en anys futurs.

Les relacions entre Cort i el Mallorca no estan en el seu millor moment, des que l'Institut Municipal d'Esports decidís no renovar el compromís que permetia al club utilitzar el camp municipal del Miquel Nadal. Les declaracions de Mateu Alemany reclamant la supressió de la pista d'atletisme de Son Moix no han contribuït a millorar la situació. El conveni, entre altres aspectes, preveia la disputa del Trofeu Ciutat de Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris