nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

La pluja aigualí la festa al Coliseu Balear

Obligà a suspendre el dobles quan la parella Nadal-Robredo guanyava 6-3, 6-2 i 3-6

87798

Tommy Robredo i Rafel Nadal jugaren a un excel·lent nivell en els dos primers sets.

La temuda pluja adquirí ahir tot el protagonisme en fer acte de presència i obligar a suspendre el partit de dobles que enfrontà Rafel Nadal i Tommy Robredo amb els holandesos Martin Verkerk i John Van Lottum, corresponent a la segona jornada de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis. El jutge de cadira decidí aturar el matx quan l'equip espanyol guanyava per 6-3, 6-2 i 3-6, després de més d'hora i mitja de joc.

El mal temps persistí i el jutge de l'eliminatòria, el suec Stefan Fransson, en decretà, cap a les 18.00 hores, la suspensió definitiva. Es reprendrà avui dematí a partir de les 10.30 hores amb els mateixos protagonistes. El sol que presidí la cerimònia de presentació dels dos equips poc feia presagiar l'inesperat final d'una jornada en què els jugadors espanyols tornaren a demostrar la seva superioritat sobre els holandesos.

El manacorí Rafel Nadal i el català Tommy Robredo sortiren molt motivats a la pista i, després d'aixecar un 15-40 en el primer joc del partit, passaren per damunt Verkerk i Van Lottum com una piconadora i es col·locaren amb un clar 5-0 després de trencar dos cops el servei dels seus rivals i mostrar-se molt segurs amb el seu. Tot seguit els espanyols es relaxaren una mica i els holandesos es posaren 5-3. Emperò la parella Nadal-Robredo no es deixà sorprendre i s'assegurà el primer set guanyant un joc en blanc després de 27 minuts de matx.

El mallorquí i el català demostren estar cada vegada més compenetrats i feren gaudir de valent els gairebé 9.000 espectadors que ahir es reuniren al Coliseu Balear de Palma, amb un joc sòlid en el servei i efectiu en la restada. La segona mànega també fou un autèntic passeig per a Nadal i Robredo i es tornaren imposar per 6-2 després de 25 minuts de joc.

Els seu domini quedà demostrat en els tres jocs en blanc que aconseguiren en aquest set, mentre que els holandesos no trobaven la fórmula d'aturar l'allau de tennis dels seus rivals i cometien excessives errades no forçades.

Només en el tercer set Verkerk i Van Lottum aconseguiren entrar en el partit i s'avançaren 0-3 gràcies a un 'break' sobre el servei de Robredo. La reacció no es féu esperar i a base de coratge els espanyols es referen i recuperaren el servei perdut en el setè joc, col·locant-se amb 3-4 en el marcador i servei per a Nadal. Emperò instants abans la pluja havia començat a fer acte de presència, banyant i restant velocitat a la pista. Les forces s'igualaren i Holanda guanyà els dos jocs següents i s'anotà el tercer set per 3-6.

Llavors la mala climatologia féu impossible continuar el partit i deixà el passi de l'equip espanyol a semifinals a l'aire. Avui, a partir de les 10.30 hores es resoldrà la incògnita i Nadal i Robredo intentaran conquerir el tercer i decisiu punt abans de la disputa del quart i cinquè partits, que enfrontarà, si no hi ha canvis d'última hora, Juan Carlos Ferrero amb Martin Verkerk i Carles Moyà amb Raemon Sluiter.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris