algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

A l'espera d'Holanda

Ferrero, Moyà, Robredo i Nadal entrenaren i es divertiren preparant l'eliminatòria davant Holanda

100314

Els tennistes espanyols gaudiren d'un entrenament divertit.


Bon ambient, cordialitat i alegria. La tensió de la competició encara no ha arribat. L'equip espanyol de Copa Davis entrenà ahir dematí al Coliseu de forma distesa. De fet, canviaren durant una bona estona la pilota de tennis per una altra de futbol. Entre rialles, Rafel Nadal demostrà la seva habilitat i recordava quan ja fa alguns anys defensava els colors de l'equip del seu poble. Moyà, reconegut mallorquinista; Ferrero, incondicional seguidor del Reial Madrid; i Tommy Robredo intercanviaren pilotades.

Moyà tingué ahir paraules de lloança per la pista. «S'ha fet una bona feina, s'adequa a les nostres característiques, jugar aquí és molt especial per a mi», explicà. El manacorí Rafel Nadal expressà també la seva satisfacció pel fet de que l'eliminatòria es jugui a Mallorca. «Agraesc l'esforç que s'ha fet perquè aquesta eliminatòria es jugui a Mallorca, esperam fer un gran resultat», digué.

Però no només per a Moyà i Nadal el Coliseu balear és especial. Ferrero hi aixecà el seu primer títol ATP l'any 1999, «En tenc un record inoblidable, quan hi he entrat he notat unes sensacions especials que vull repetir en aquesta eliminatòria», digué el d'Ontinyent. Robredo afegí que «serà el primer pic que juc amb Nadal en terra batuda però estam compenetrats». Avui, l'equip tornarà a entrenar en horari matinal per continuar preparant l'eliminatòria. El president del Govern, Jaume Matas, rebrà l'horabaixa en audiència l'equip espanyol.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris