algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

L'eliminatòria contra Holanda tindrà un cost de 500.000 euros

Matas signà el conveni sobre la cita amb la Federació Espanyola

Amb un «gràcies» i una encaixada de mans el president del Govern balear, Jaume Matas tancà la firma del conveni amb el president de la Federació Espanyola de Tennis, Agustí Pujol, per a la celebració de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis que Espanya i Holanda disputaran del 9 a l'11 d'abril a la plaça de Toros de Palma.

Dur aquest esdeveniment esportiu al Coliseu Balear implica un cost global que ronda els 500.000 euros -300.000 de drets federatius i la resta a repartir entre el lloguer de la plaça de Toros i el muntatge de les pistes- i, segons explicà Jaume Matas, «suposa una primera passa en l'aposta pel tennis illenc i en el compromís del Govern balear de dotar la nostra comunitat d'instal·lacions i infraestructures que permetin organitzar futures eliminatòries de la Copa Davis o altres events tennístics de màxim nivell».

El president balear justificà la insistència del seu Govern en aconseguir aquesta eliminatòria en «la gran repercussió mediàtica que tindrà l'esdeveniment i en la projecció internacional que suposarà per a les Illes». L'acte comptà també amb la presència de la batlessa de Palma, Catalina Cirer, la consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig, del director general d'Esports del Govern, Josep Lluís Ballester i del president de la Federació Balear de Tennis, Jaume Amengual.

Per la seva banda, Agustí Pujol desvetllà que Mallorca comptarà abans de l'estiu amb unes instal·lacions tennístiques fixes que s'ubicaran en els terrenys de Son Llàtzer i que constaran de tres pistes. Es vol fer coincidir la col·locació de la primera pedra amb la celebració de l'eliminatòria de la Copa Davis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris