algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Toni Colom es queda sense premi

El bunyolí va fer una bona etapa però Alejandro Valverde no es deixà sorprendre

L'espanyol Jorge García del Cafès Baqué estrena el seu palmarès com a professional en guanyar ahir la quarta etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana, disputada entre Sagunt i l'alt del Campello/Vallada, amb la qual cosa Alejando Valverde s'apropa cada vegada més al triomf final.

Els 159,2 quilòmetres van ser recorreguts per Jorge García en 4 hores, 38 minuts i 41 segons. Després d'ell va creuar la línia de meta el també espanyol Mikel Astarloza, i a més de cinc minuts ho feia l'italià Leonardo Piepoli, qui donà temps a un primer grup en el qual figurava el líder Valverde i els seus més immediats seguidors, el mallorquí Antoni Colom i David Blanco. Així les coses, la general no sofreix canvis a les seves primeres posicions.

Dos corredors perduts en la general, el millor Astarloza a gairebé 20 minuts, van comptar amb el vistiplau de l'equip a batre, el Comunitat Valenciana/Kelme del líder Valverde i per això arribaren a tenir fins a gairebé 20 minuts a meitat d'etapa. En l'altra jornada, en la lluita per la general, Valverde i els seus companys van controlar la situació, ja que tant Colom com Blanco es van mostrar una mica conservadors i només al final, als set quilòmetres d'ascensió a l'alt del Campello, amb trams que arriben al 14 per cent de desnivell, llançaren algun atac, però sense èxit.

Valverde no dubtà a sortir-los camí, ja que tant Colom com Blanco continuaven esgotats. Aquest esforç de Valverde no li valgué els objectius marcats per Piepoli i companyia, i per això el virtual vencedor Valverde no tingué majors problemes per tornar a imposar el seu poder davant dels seus més directes enemics a la general.

Així, la jornada va deixar les coses tal i com estaven, ja que va ser menys decisiva del que s'esperava i Alejandro Valverde va salvar el liderat amb menys angoixes, a punt de tenir lloc la cinquena etapa, que tindrà com a sortida i arribada la capital valenciana, sobre 165,5 quilòmetres i amb l'alt de Riu Juanes, de segona categoria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris