muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els experts se citen a Menorca

La competició es preveu molt emocionant i sense un clar favorit

Els millors tiradors de les Illes participaran dilluns que ve, dia 1 de març, en el XI Campionat de les Illes Balears que es disptuarà en el Quarter de la Cavalleria, a Es Mercadal (Menorca) que es durà a terme amb motiu de la Diada de les Illes Balears. La competició començarà a les 11 hores i la Unió Excursionista Menorca s'encarregarà de l'organització, un club amb molta tradició en l'esport del tir de sa bassetja.

Tots els clubs federats d'aquesta autonòmica han confirmat la seva participació: JASA, d'Eivissa, Foners de Lloseta, Foners de sa Pobla, Foners de Mallorca (Sant Jordi), Defensora Sollerense i Club Esportiu, Campanet, de Menorca, i la Unió Excursionista Menorca.

La tirada es farà en dues fases. De les eliminatories, en què participaran tots els clubs amb quatre representants, puntuant els quatre millors, sortiran els tres finalistes, que igual que abans, realitzaran dues tirades per proclamar el nou campió. Parlar de favorits resulta difícil, ja que en els campionats disputats anteriorment, sempre han sortit sorpreses.

Un dia abans, el diumenge que ve, està previst que el polígon Son Bugadelles, de Calvià, sigui escenari a partir de les 11 hores de la IV Diada del Caçador. La prova serà puntuable per al Campionat de Mallorca, en què igual que en els darrers anys es comptabilitzaran totes les tirades fetes a Mallorca.

La major part de les tirades estan previstes durant els mesos d'estiu. Els millors tiradors, de les categories homes, dones i nins, es classificaran per als campionats de les Illes Balears individuals que es duran a terme el dia 21 de novembre a Eivissa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris