muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Un matí turístic i un horabaixa de feina

La plantilla vermellenca aprofità el temps lliure per passejar pels carrers més coneguts de Moscou


La jornada d'ahir per a l'expedició mallorquinista tingué dues parts ben diferents. D'una banda, els jugadors gaudiren durant el matí d'un grapat d'hores d'oci, que aprofitaren per visitar la zona del Kremlin, lloc que despertà la curiositat dels turistes i residents que caminaven en aquell moment per la plaça Roja. Els jugadors mallorquinistes s'ho passaren d'allò més bé durant pràcticament tres hores i gaudiren dels encants de Moscou en un matí de germanor i companyonia.

El fred i la neu, com ja s'espera, acompanyà la passejada dels vermellencs, que aprofitaren la visita per adquirir distints records. Gorres, la típica nina russa i pins foren els objectes més adquirits. El caviar tampoc no va faltar a la llista de compres de bona part de la plantilla. Els davanters Correa i Etoo, i el tècnic Luis Aragonés s'estimaren més el càlid ambient de l'hotel de concentració i no sortiren a passejar.

Poc després de retornar a l'hotel, tota la plantilla es dirigí al menjador. Per altra banda, el president Mateu Alemany i la resta d'acompanyats feren la clàssica volta turística per la ciutat de Moscou. A les 14.00 hores, com estava previst, tingué lloc la presentació de l'Olimpíada d'escacs a un saló de l'hotel -en el vuitè pis. Aquest esdeveniment tindrà lloc a Calvià del 17 al 31 d'octubre. Obrí el torn de preguntes l'ambaixador d'Espanya a Rússia José María Robles Fraga, qui agraí al president de la Comunitat Autònoma Jaume Matas la seva presència a Moscou.

Així mateix, es mostrà satisfet que Calvià, amb el seu batle Carlos Delgado al capdavant, hagi decidit presentar l'Olimpíada a la capital russa. Mateu Alemany, per la seva part, explicà que el Reial Mallorca sempre està disposat a col·laborar en la promoció turística de les Illes Balears.

L'acte comptà amb la presència dels responsables dels principals touroperadors russos, que escoltaren com Jaume Matas els assegurava que qui viatja en una ocasió a les Illes Balears sempre hi torna. En un to clarament distès comentà que no tinguessin en compta el triomf del Mallorca dins Moscou. El conseller de Turisme Joan Flaquer, i el director d'Ibatur Juan Carlos Alia foren presents a l'acte i no dubtaren a mostrar la seva satisfacció per com s'havia desenvolupat.

Aragonés i una representació de la plantilla foren presents a l'acte i es deixaren fotografiar en moltes ocasions amb la mascota de l'Olimpíada. No fou fins a les 17.30 (hora de Moscou) quan l'equip es dirigí cap a l'estadi Luzhniki, on juga habitualment el Lokomotiv, però que l'Spartak utilitza en tots els seus partits internacionals. Un estadi modern, amb totes les comoditats, i que compta amb calefacció que permet que la gespa estigui gairebé sempre en bones condicions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris