algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Damià Seguí: 'He ressuscitat el voleibol en 6 mesos'

L'empresari es defensa de les crítiques i reivindica la seva feina en el Son Amar


El projecte del nou Son Amar va rebre aquest cap de setmana un dur cop en ser eliminat de la Copa del Rei a mans del Numància. El conjunt mallorquí no va poder amb l'actual líder de la Superlliga i caigué en semifinals en un Palau d'Esports que ompliren més de 3.000 persones. El responsable d'aquest ressorgiment del voleibol a Mallorca té un nom i és el de l'empresari Damià Seguí. Qui fou màxim responsable del Son Amar en els seus anys daurats decidí la temporada passada tornar a fer créixer el voleibol illenc i s'aprofità de l'estructura del Pòrtol per fabricar un Son Amar campió. Ara, mentre acaba la posada a punt del nou espectacle al seu restaurant, l'empresari analitza tot el que ha succeït en les darreres hores i ja comença a fer feina en la pròxima temporada, sense oblidar que enguany encara queda en joc el títol més important: la Superlliga.

-Com ha passat Damià Seguí aquestes darreres hores?
-Bé, han estat uns dies de molta feina, però tant jo com Ricardo Ramos hem estat sempre molt tranquils, perquè com a representants del club que som hem de tenir sempre el cap fred. Perdre una copa de la manera en què ho hem fet no és cap vergonya; ens mancà només un cinc per cent més, però fins i tot férem més punts que el Numància.

-Ja heu analitzat el perquè de la derrota?
-Clar que sí. El problema és que la premsa no entra a analitzar les qüestions tècniques. Nosaltres perdérem Lilico i haguérem de jugar amb un oposat com Joao Paulo, un jove de 20 anys amb futur però a qui el va superar la pressió en els moments decisius. I un oposat és una peça bàsica en aquest esport. La llibertat de premsa no s'hauria d'aprofitar per escriure qualsevol cosa, i menys sense saber de voleibol.

-No creis que de qualque manera heu pressionat massa els jugadors?
-Jo no ho pens. Potser sí hauria pogut sortir a començament de temporada dient que miraríem de fer alguna cosa important, que ens mantendríem a la categoria,... però no hauria estat honest amb el que pens del meu equip. A més a més, jo vaig optar per il·lusionar la gent així, i les 3.000 persones que hi havia dissabte al Palau demostren que no em vaig equivocar tant.

-Que ara són 3.000 persones decebudes.
-Segurament, però estic segur que hi tornaran perquè molts hauran comprovat que no existeix cap altre esport capaç de crear tanta tensió durant dues hores seguides.

-Com us plantejau ara el futur?
-Amb molta il·lusió, perquè les crítiques m'encoratgen. Les institucions ja m'han promès la seva ajuda, que avui signarem, i amb la planificació de Bogoevski i la meva farem un equip encara millor per a l'any que ve.

-I creis encara que el Son Amar guanyarà la lliga enguany?
-Jo continuu pensant que podem fer-ho, tot i que reconec que el nivell del voleibol espanyol aquesta temporada és molt alt. Nosaltres ens hem reforçat, però els altres també.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris