muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Cort i Govern es bolquen amb la Davis

Les institucions començaran demà a treballar en l'adequació del Coliseu Balear


Govern i Ajuntament de Palma mostraren ahir la seva «gran satisfacció» per l'elecció divendres de la plaça de Toros com a seu de l'eliminatòria de la Copa Davis entre Espanya i Holanda i reiteraren la seva intenció d'optimitzar l'espai per donar cabuda a onze mil espectadors. Per tal de fer-ho, preveuen aferrar al màxim les tribunes a la pista central, tot i que la darrera paraula la tindrà l'equip tècnic que nomenaran aquesta manteixa setmana per iniciar ja la feina.

Tant l'Executiu balear com Cort varen voler deixar constància del suport mutu que es donaran en aquesta iniciativa i, amb aquest objectiu, convocaren ahir una roda de premsa conjunta per explicar els detalls envers a la construcció de les pistes de tennis al Coliseu Balear.

La consellera de Presidència, Rosa Puig, va presidir l'acte acompanyada pel director general d'Esports, Pep Ballester i el regidor d'esports, Rafel Durán, i ratificà la inversió de 300.000 euros que, al marge de les aportacions privades, es farà.

Ballester explicà que, tal com es demana des de la Federació Espanyola de Tennis, construiran un envelat d'uns mil metres quadrats per a la zona comú; una zona de vestidors per als dos equips i els jutges; una altra per a públic, una tercera per a voluntaris i un petit espai per poder cordar les raquetes.

Finalment, també construiran dues pistes en comptes d'una, com així demana la Federació perquè «d'una a dues no hi ha massa diferència de cost».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris