nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La tesi del suïcidi serà investigada

Les causes de la mort de Marco Pantani continuen sent un misteri

Franco Battaglino, fiscal en cap de Rimidi, lloc on el passat dissabte finà Marco Pantani, afirmà ahir que «no seria una sorpresa» que l'exciclista hagués mort per suïcidi o pel consum de substàncies estupefaents.

«No seria una sorpresa que s'hagués suïcidat perquè es tractava d'una persona amb una forta crisi i, per tant, això és possible. Emperò, per altra banda, es diu que era una persona molt forta i amb desitjos de viure. Per això, l'hipotesi del suïcidi no està confirmada», digué el fiscal Battaglino, en la mateixa Fiscalia de Rimini.

Així les coses, el fiscal no descarta una possibilitat que en canvi sí havia exclòs el passat diumenge el seu ajudant Paolo Gengarelli, que fou dels primers en acudir la nit del dissabte a l'habitació de l'hotel-residència «Le Rose» on fou trobat el cos sense vida de Pantani. «Ningú ha parlat de suïcidi i jo l'exclouré», havia afirmat el fiscal Gengarelli, qui continua duent les investigacions.

El fiscal cap Battaglino, així mateix, digué ahir que «tampoc no seria una sorpresa si la mort hagués estat conseqüència de l'ús de substàncies estupefaents». Battaglino, en canvi, no ha volgut desvetllar altres aspectes sobre l'investigació que s'està duent a terme per intentar aclarir les causes de la mort de Pantani: «L'estam tractant com qualsevol altra, amb atenció. Les coses continuen el seu curs en la seva justa mesura».

«S'investiga sobre les circumstàncies que han duit Pantani a Rimini. Com arribà, amb qui pogué tenir contactes. Estan apareixent coses interessants», comentà el fiscal en cap, qui digué que no sabia res sobre les noves pàgines escrites per Pantani en el seu passaport i que foren llegides dimecres pel seu representant, Manuela Ronchi, durant el funeral. Unes frases que foren escrites pePirata en l'últim viatge realitzat a Cuba, amb un amic, el passat desembre.

«S'imposa el secret de la fiscalia en les investigacions tant per necessitat com pel respecte a la persona morta en circumstàncies dramàtiques», digué el fiscal en cap que reconegué que en els últims dies de la seva vida Pantani es reuní amb algú.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris