nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Les negociacions han començat

La PMU es reuní ahir a Palma amb Andreu Artigues i Nicolau Tous

Arnau Ferragu, cap de Relacions Internacionals de la PMU francesa -empresa que organitza les apostes externes hípiques a França, Itàlia, Mònaco i Suïssa-, es va reunir ahir amb el president de la Federació Balear de Trot, Andreu Artigues, i el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Nicolau Tous.

Durant l'estada de la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, de Tous i Artigues a l'hipòdrom de Vincennes, s'acordà la visita que es produí ahir i que dugué el responsable internacional de la PMU a visitar també les instal·lacions de l'hipòdrom de Son Pardo.

Arnau Ferragu té la intenció d'elaborar un estudi de viabilitat per conèixer amb detall si és possible, des del punt de vista econòmic, que es pugui apostar des de Mallorca a les curses de la PMU francesa, tal i com ja passa a Itàlia, Mònaco i Suïssa.

El directiu de la PMU coneix perfectament quina és la situació del trot a les Illes Balears i sap també quina és la situació legal de la lototrot i la promotrot. Si els estudis econòmics apunten a la viabilitat, com així sembla que serà, la PMU farà una oferta formal al president de les Illes Balears, Jaume Matas, en una entrevista ja concertada per als darrers dies del proper mes de març.

El Govern ha d'aprovar i «beneir» la proposta de la PMU, ja que és necessari modificar el decret que permet les apostes externes en l'actualitat. D'altra banda, la PMU francesa no descarta tampoc crear una empresa per intentar fer-se amb la gestió de l'hipòdrom de Son Pardo. En qualsevol cas, convindria que la PMU es posàs d'acord amb el Consell Insular de Mallorca. Sigui com sigui, el projecte de la PMU afecta exclusivament les apostes de cavalls.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris