muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Mallorca aprova reformar Son Bibiloni

Es preveu invertir 1'6 milions d'euros en la construcció d'una tribuna, un restaurant i uns vestidors


El consell d'administració del Reial Mallorca aprovà ahir invertir prop d'1'6 milions d'euros en convertir la Ciutat Esportiva Antonio Asensio en un complex esportiu en tota regla que compti amb les condicions necessàries per acollir els partits oficials del Mallorca B i del Divisió d'Honor Juvenil.

El projecte de Son Bibiloni -que s'inicià fa uns set anys i que tindrà ara una inversió total de dotze milions d'euros-, preveu ara la construcció de tres grans blocs. En primer terme i amb més urgència, està prevista la construcció d'una tribuna amb capacitat per a uns 1.400 espectadors al costat del primer camp i a sota de la qual s'hi construirà un gimnàs, una zona per a l'infermeria i els pertinents vestidors per als dos equips i el cos arbitral.

D'aquesta manera, s'eliminarien les casetes que, de manera temporal però des de fa anys, es troben al costat de la sala de premsa i que fan servir els equips base. Es preveu que les obres de la tribuna comencin al juny i finalitzin el proper mes de setembre, ja que un dels objectius d'aquesta inversió és que el Mallorca B abandoni de manera definitiva el Lluís Sitjar i disputi els seus partits a l'esmentat camp.

En segon lloc, el consell aprovà ahir la construcció d'un restaurant-cafeteria que permetria a pares i aficionats gaudir de totes les comoditats en els entrenaments tant del primer equip com dels conjunts base i dels partits d'aquests darrers.

Finalment, s'invertirà en un nou sistema d'il·luminació que permeti disputar els partits en plenes condicions i que s'extendria fins al camp que actualment empra el primer equip per entrenar. D'aquesta manera, els equips base podrien entrenar-se en aquest segon camp, quan no hi hagués llum natural sense necessitat de fer malbé la gespa del camp on a partir del proper any el filial vermellenc disputarà els seus partits.

A més del que ja s'ha esmentat, però a llarg termini, el projecte preveu la construcció d'un magatzem per a eines i vehicles de feina i l'ampliació de l'actual zona de pàrquing. El consell d'administració rebutjà ahir la idea de construir una residència per als joves jugadors vinguts de fora en considerar que les dificultats amb què es toparien a l'hora de regentar un centre de menors serien superiors al profit que en treurien.

Finalment, El consell també aprovà reduir les primes que els jugadors rebien la temporada passada, si bé se'ls recompensarà per punt aconseguit sempre i quan l'equip quedi de mitja taula cap amunt d'acord amb els interessos del club.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris