algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Palma i Jerez, ciutats preferides pel G-3

La Federació Espanyola no farà públic el nom de la seu que acollirà l'eliminatòria de quarts fins dilluns

Palma i Jerez de la Frontera són les favorites per acollir l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Davis que enfrontarà els equips d'Espanya -amb Carles Moyà i amb Rafel Nadal en les seves files- i Holanda del 9 a l'11 d'abril. Són les ciutats preferides pels capitans de l'equip espanyol (G-3), Juan Avendaño, Josep Perlas i Jordi Arrese. Així ho han fet saber a la Reial Federació Espanyola.

Aquest organisme, que ha de comunicar la seva decisió definitiva a la Federació Internacional de Tennis dilluns dia 23, esperarà fins aquesta data per fer públic el nom de la ciutat designada. A més de Palma i Jerez de la Frontera, les localitats d'Alacant, Marbella i Tenerife presentaren a la Federació Espanyola la seva candidatura, però no acaben de convèncer el G-3.

Malgrat tot, el Govern de les Canàries, mitjançant el seu departament de Turisme, està interessat que Tenerife sigui la seu de l'eliminatòria. Per aquest motiu ha convocat a una reunió per demà Noelia Pérez, responsable de Prestige La Imagen. Aquesta empresa s'encarregà d'iniciar els contactes i de realitzar una oferta a la Federació Espanyola per dur la competició a les Canàries.

Prestige La Imagen va mantenint des de la setmana passada contactes institucionans perquè la Copa Davis es disputi per primera vegada a l'arxipèlag canari. Si s'arriba a cap acord entre l'ens regional i l'empresa organitzadora, la candidatura de Tenerife compliria tots els requisits exigits per la Federació Espanyola, presidida per Agustí Pujol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris