bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Les actes de disconformitat aixecades per Hisenda sumen 4.858.934,97 euros

En el Reial Mallorca es confia no haver d'abonar la quantitat reclamada per l'Agència Tributària

66512

Mateu Alemany confia que el club no hagi de pagar ni un euro de la quantitat reclamada a les actes de disconformitat.

La inspecció iniciada l'abril del 2000 per l'Agència Tributària va fer que s'aixecassin actes de conformitat -el Mallorca les acceptà- per valor de 2.898.015,73. A més, l'Agència Tributària i el Reial Mallorca no es posaren d'acord en diferents criteris i quantiosos imports. És per això que Hisenda aixecà actes de disconformitat per valor de 4.858.934,97 euros.

En aquest sentit, en el Reial Mallorca regna l'optimisme, ja que diferents assessors externs asseguren que l'Agència Tributària no té raó i que, per tant, quedaran en no res. La inspecció fiscal afecta l'impost sobre societats, l'impost sobre el valor afegit, les retencions i ingressos a compte del capital mobiliari, les retencions i ingressos a compte dels rendiments del treball i les retencions a compte d'imposició dels no residents.

Aquestes actes de disconformitat, malgrat que en el Reial Mallorca es confia que es tanquin sense pagar un sol euro, podrien derivar en el pagament per part de la Societat Anònima Esportiva de la quantitat reclamada (4.858.934,97). Evidentment, suposaria un entrebanc dins la sempre precària economia de l'entitat, malgrat que, avui per avui, el Mallorca està en condicions d'afrontar aquesta contingència.

Un altre factor que convida a l'optimisme, malgrat que sigui per comparació, és que molts d'altres clubs de Primera Divisió compten amb actes de disconformitat amb quantitats molt superiors.

Sigui com sigui, i en el pitjor dels casos, el Mallorca sempre podria ajornar aquest pagament, tal i com ha fet amb les actes de conformitat. En tot cas, des de l'entitat es confia que, finalment, se'ls doni la raó i no hagin de pagar un sol euro dels reclamats a les actes de disconformitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris