muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

«He vingut per donar aire fresc a l'equip»

Amb Jesús Gutiérrez a la banqueta, el Grupotel.com de Muro ha reaccionat i no coneix la derrota

Existeix una dita en el món de l'esport que assegura que «amb un entrenador nou la victòria és segura». El refrany, que no sempre es confirma, sí que s'ha fet realitat, i per partida doble, en el cas del Grupotel.com de Muro, que des de l'arribada a la banqueta de Jesús Gutiérrez no coneix la derrota.

Amb el tècnic aragonès, que entrena equips sèniors des de la temporada 94-95, el conjunt murer s'ha imposat al Casablanca (98-78) i a l'Igualada (67-69). Per la seves mans han passat equips com l'Elios de Primera Divisió Femenina, el Dominicos i l'Arenas de Tudela, Sa Graduada d'Eivissa, l'Adecco de Saragossa i el Balneario Archena, que la temporada passada menà a la fase final de l'EBA.

Aquesta temporada, lliure de compromisos i sense equip, arribà a l'Illa el 5 de febrer passat per agafar les regnes d'un Grupotel que agonitzava a la zona perillosa de la classificació, en substitució d'Armendo Otero. Li han bastat deu dies per treure l'equip del pou i per afrontar el tram final de la Lliga amb més optimisme.

-Com s'explica aquesta metamorfosi de l'equip? Què li heu donat?
-Hi ha hagut un poc de tot: feina, sort... Però, sobretot, jo he vingut amb la intenció de donar aire fresc a un equip que en necessitava.

-Què va ser el primer que diguéreu als vostres jugadors en la vostra primera xerrada amb ells?
-Els vaig dir que havien d'assumir que la situació de l'equip era molt complicada i que només la podríem superar treballant. Que havíem de passar pàgina i que començàvem un llibre en blanc, un altre campionat.

-I pareix que han respost...
-N'estic molt content perquè estan tenint una actitud excel·lent i en els entrenaments i en els partits fan feina amb intensitat i concentrats, allò que jo els deman.

-En el triomf davant de l'Igualada, Joan Riera va fer 32 dels 69 punts de l'equip. És bo o dolent dependre tant de cap jugador?
-Riera té una capacitat de lideratge innegable i això és una bona qualitat, però intentam evitar dependre'n massa. Si la defensa rival permet explotar les seves capacitats individuals, millor: si el vigilen de prop, intentam obrir el joc per a la resta de l'equip.

-Considerau que la plantilla és compensada o en reforçaríeu cap posició concreta?
-Qualsevol equip és millorable, però la plantilla que tenim és la que hi ha i hem de lluitar pels nostres objectius, els que ja sabem.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris