muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Exmecànics i auxiliars del Banesto se senten estafats

Els massagistes, els mecànics i els auxiliars de l'antic equip Banesto denuncien amb un comunicat l'incompliment d'un dels responsables tècnics, José Miguel Etxvarri i Eusebio Unzue, per ser contractats en la nova formació Illes Balears-Banesto.

«Els anteriors responsables del Banesto havien manifestat gairebé a tots que se'ls contractaria en el nou grup esportiu patrocinat per les Illes Balears, però aquesta contractació no s'arribà a formalitzar i no s'ha arribat a oferir ni la possibilitat de firmar amb l'equip nou», afirma la nota.

Segons el comunicat firmat per Pedro López, Moisés Leboso, Joan Pujol, Manuel Arrieta, J. Ignacio Aragón, Manuel Arizkorreta, Pedro Enrique Sanz i Carlos Vidales, els auxiliars de cop i volta es veuen ara «al carrer perquè un equip, el Banesto, els ha menyspreats, i un altre, l'Illes Balears, no els ha contractats».

Eusebio Unzue contestà el comunicat remetent-se a la resposta que l'entitat bancària pugui oferir respecte de la situació denunciada pels mecànics i pels auxiliars.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris