lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Barceló: «L'equip necessita un canvi»

El nou tècnic del Mesón Can Pedro vol conèixer la química dels seus homes

Joan Barceló, nascut a sa Pobla fa 50 anys, un tècnic relacionat fa molts d'anys amb el bàsquet base, sobretot amb la plantilla del Sant Agustí i les seleccions balears, és l'home elegit per la directiva de l'Imprenta Bahía, presidida per Guillem Boscana, per salvar el primer equip de perdre la categoria. La dimissió de l'anterior tècnic, Pep Miquel Arbúcies, ha obligat el club a acceptar la decisió i de cercar un revulsiu per dirigir la banqueta del primer equip.

Joan Barceló reconeix que «conec perfectament els jugadors de la banqueta, la majoria d'ells des de les categories inferiors. Però, darrerament he vist pocs partits del Mesón Can Pedro. Tenc molts de vídeos dels partits disputats enguany. El bàsquet és universal, sense miracles. Conec perfectament amb quin peu passegen».

«Estic conscient -continua el tècnic- que els jugadors necessiten un canvi, recuperar la moral guanyadora. Havien entrat en una dinàmica perdedora i necessiten un triomf per realitzar un canvi. Jugaven bé i fallaven en els moments decisius. És important anar amb una altra química a la canxa».

El nou entrenador del Mesón Can Pedro assegura que «tenc informes sobre el proper adversari, l'Aefe Granollers, un conjunt semblant al Mesón Can Pedro, lluitant per evitar el descens. En petits detalls es pot decidir l'enfrontament».

«Veig possible la salvació -manté Joan Barceló- ja que encara queden molts de partits per fer. Sobretot, vull veure la química de l'equip i vull veure també la seva dinàmica. Després de disputar dos o tres partits veurem si hem de donar empentes per guanyar. Pens que tot serà possible».

El proper diumenge, a les 18 hores, en el pavelló Toni Servera, necessita l'equip de la Platja de Palma el suport dels aficionats. L'Aefe Granollers, amb els mateixos punts que el Mesón Can Pedro, és un dels adversaris directes en la lluita per la permanència i no es poden escapar els punts com contra l'Adepaf Figueres, que ha sortit de la coa de la classificació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris