algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Mas i Bel Portells, reis d'hivern

Apol·lònia Capó i Ivo Rodríguez s'imposaren en juvenils

Pau Mas, del Club Atletisme Amistat, i Isabel Portells, del C.E. Mallorca Nord, de Muro, són els nous reis de l'atletisme illenc d'hivern, després d'acabar al poliesportiu Prínceps d'Espanya els campionats de les Illes Balears de proves combinades. Els dos pertanyen encara a la categoria promesa, amb molts d'anys d'activitat per endavant. S'ha de ressaltar que només hi participaren dos sèniors i cap dona d'aquesta categoria.

Pau Mas, amb un total de 3.968 punts, superà en el podi els seus dos companys d'equip Albert Perelló i Joan Jordà. Només quatre punts separaren la medalla d'argent de la de bronze. En la categoria promesa, el mateix podi que en l'absoluta.

Molt equilibrada la lluita en júniors, entre els germans Miquel i Toni Garau, del C.A. Palma; s'imposà Miquel per 32 punts d'avantatge.

En juvenils, triomf d'Ivo Rodríguez (Amistat), amb 27 punts més que Pedro M. Chamorro (StandingPalma.com).

En la categoria dones, doblet d'Isabel Portells en les categories absoluta i promesa, per davant les juvenils del Joan Capó Apol·lònia Capó, que es proclamà campiona d'aquesta categoria, i Maria Magdalena Fiol.

A nivell individual s'han de subratllar les següentes marques, sense oblidar que en diferents proves hi participaren atletes que no competien en els campionats de proves combinades: Carlos Gallardo (StandingPalma), 7.35, i Albert Perelló (Amistat), 7.26 en els 60 metres llisos, Cosme Vicens (Joan Capó) i Albert Perelló (Amistat), ambdós 9.19 en els 60 metres tanques, i Miquel Garau (Palma), 2.53.66 en els 1.000 metres. En dones, els 10.05 de Bel Portells i els 10.08 de Maria M. Fiol en els 60 metres tanques, com els 10'22 metres de Portells en pes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris