muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

Toni Colom: «Amb aquest equip podem aspirar a tot»

El bunyolí afirmà sentir-se feliç i assegurà que «a partir d'ara ja no hi haurà res que m'enfonsi»


Toni Colom era ahir un home feliç. El ciclista mallorquí de l'Illes Balears va fer realitat el seu somni de guanyar la Volta a Mallorca. Un somni que s'havia començat a forjar a l'etapa de dimarts, i de la qual ahir, un radiant Colom responsabilitzava «tot l'equip, perquè des del primer quilòmetre m'han ajudat i han fet possible el meu triomf».

El bunyolí va parlar de «la sort del campió» per referir-se a la seva victòria ja que «aquesta vegada la salut m'ha respectat, no m'he posat malalt, no m'he caigut, i he tingut darrere un equipàs que m'ha permès fer possible aquest triomf».

Colom volgué dedicar el seu triomf «a tota la meva família, però especialment als meus pares, i també a tots aquells que han estat amb mi en els moments difícils, com ara els metges que em curaren la preumònia, i tots els que han confiat en mi».

El bunyolí anuncià que enguany no correrà la Volta a Andalusia, i que dedicarà els pròxims dies a recuperar-se del gran esforç realitzat a la Challenge i continuar preparant la temporada, que per a Toni Colom passa per la Volta a la Comunitat Valenciana i la Volta a Múrcia. Allà «intentaré continuar mantenint aquest nivell, però avui tothom sap que avui dia és difícil rendir al màxim durant més d'un mes i mig, i hem de deixar lloc a altres corredors de l'equip als quals ara jo hauré d'ajudar».

Encara que durant alguns quilòmetres el corredor de l'Illes Balears no va ser líder, i tot i els constants atacs del homes de Vicente Belda, Toni Colom assegurà «no haver vist perillar el lideratge en cap moment» excepte en els darrers quilòmetres, «perquè m'he quedat un poc tancat i podia haver hagut una caiguda, però sortadament no ha estat així». Colom, que pujà al pòdium amb una bandera de les Illes, rebé la felicitació de Jaume Matas, que segons ell es trobava «molt content, perquè era una aposta seva» però remarcà que «aquest equip és de totes les Illes, perquè tots pagam els nostres imposts i és un poc de cada un de nosaltres».

El guanyador de la Challenge 2004 tingué unes paraules de record per a Paco Cabello, «perquè duia tres mesos preparant la temporada i una caiguda al passeig marítim li ha fet tirar als fems tota la seva feina, tot i que la gent no ho vegi».

Toni Colom, que des de la presentació de l'Illes Balears s'havia mostrat molt ambiciós, va celebrar ahir amb els seus familiars i amics el triomf més important de la seva carera juntament amb la volta a Andalusia aconseguida ara fa dos anys.

Ara, poder treballar en un dels conjunts més importats del món li pot permetre continuar creixent com a ciclista i, com assegurà ahir, «lluitar per guanyar més curses, o bé ajudar els meus companys perquè aquest equip té moltíssima qualitat i donarà molt a parlar durant tot l'any».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris