algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

El Govern balear fa realitat a Fitur el seu binomi «esport i turisme»

Boris Becker va acudir a la presentació del Turespaña Mallorca Clàssic


El dia de les Illes Balears a Fitur no passà desapercebut. L'Executiu autònomic aprofità la jornada d'ahir per demostrar que la seva aposta pel binomi esport i turisme ja comença a ser una realitat. Així, en un matí frenètic, Jaume Matas presentà l'equip ciclista Illes Balears-Banesto; l'Olimpíada d'Escacs, que es disputarà a Calvià el mes d'octubre; i el Turespaña Mallorca Classic, previst a Pula el mateix mes.

L'extennista alemany Boris Becker i la dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada foren els dos rostres famosos als quals recorregué Matas a l'hora de presentar el torneig. Segons el president del Govern balear, «ens ajudarà a mostrar la nostra oferta complementària, que va més enllà del sol i la platja». Becker, que -en anglès- es declarà enamorat de Mallorca, assegurà també que per octubre serà present a l'Illa, «perquè és un lloc idoni per practicar l'esport».

Jaume Matas féu al·lusió als problemes urbanístics que l'alemany havia tingut a la seva casa d'Artà, quan desitjà que «Boris Becker es trobi a gust entre nosaltres, perquè això ens servirà per promocionar la imatge de Mallorca a Europa i al món sencer». Mónica Gómez i Xavi Torres foren altres esportistes en actiu que no es perderen la cita amb l'esport i el turisme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris