nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
20°

L'Illes Balears-Banesto comença a rodar

Fitur acollí ahir el naixement del nou conjunt ciclista patrocinat pel Govern balear i el Grup Santander


L'Illes Balears-Banesto ja ha començat a rodar. Després de molts de mesos de negociacions, i altres tants de preparatius, es va presentar ahir a Madrid el nou conjunt, que els tres pròxims anys patrocinarà el Govern balear. La Fira Turística (Fitur) que aquests dies es realitza a la capital de l'Estat espanyol fou el marc triat per escenificar el naixement d'un equip que pren el relleu de Banesto, aprofitant uns recursos tècnics, humans i esportius que han donat un alt rendiment els darrers vint-i-cinc anys.

L'exciclista Perico Delgado fou el mestre de cerimònies d'un acte presidit pel cap de l'executiu autonòmic, Jaume Matas, i on també foren presents el director general de Banesto, Peio Arechabaleta, el conseller de Turisme, Joan Flaquer, la responsable de Presidència, Rosa Puig, i el director de l'equip, Jose Miguel Echávarri.

Entre els assistents a la presentació de l'Illes Balears-Banesto destacà la presència del duc de Palma, Iñaki Urdangarín, que fou especialment agraïda pel president autonòmic i aixecà gran expectació entre els mitjans de comunicació. Però al naixement del nou conjunt, hi varen ser presents també destacades personalitats del món social, esportiu i polític de les Illes i de tot l'Estat. Jaume Matas agraí la presència del president del Consell Insular d'Eivissa i Formentera, del delegat del Govern, Miquel Ramis, i de «batles de tots els municipis de les Illes». Però, també seien a l'auditori d'IFEMA nombrosos representants del món empresarial i hoteler, així com el president del Reial Mallorca, Mateu Alemany, i el gerent Pere Terrassa.

A les seves paraules de presentació, Pedro Delgado definí l'acte d'ahir com una «festa», i assegurà que el Govern balear havia «aprofitat una oportunitat única, que no havia de deixar escapar». L'excorredor segovià definí la present temporada com «de transició», «perquè aquest equip que ara és presenta és nou, i com a tal l'hem d'entendre», i assegurà que el projecte que ara comença es perllongarà «durant molts d'anys».

El mateix Perico fou l'encarregat de recordar que l'Illes Balears només durà el cognom de Banesto a les curses que es disputin a Espanya, «ja que a la resta de països ho farà amb el nom de diferents filials del Grup Santander».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris