nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

L'Illes Balears es presenta en societat

L'equip patrocinat pel Govern farà la posada de llarg avui en el marc de FITUR


El Govern balear ha triat el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) per dur a terme la presentació oficial de l'equip Illes Balears-Banesto. Aprofitant la celebració del Dia de les Balears a la prestigiosa fira turística, el nou equip farà la seva definitiva «posada de llarg» a partir de les 11.00 hores a l'Auditori Sur d'IFEMA, poques hores abans de començar a rodar per les carreteres mallorquines.

La intenció dels responsables de l'equip ciclista és aconseguir la major repercussió mediàtica possible, i es pensa que un entorn com el de Fitur és l'idoni per aconseguir-ho.

Eusebio Unzúe i José Miguel Echávarri, així com el seu grup de ciclistes, es desplaçaran avui mateix fins a Mallorca per preparar la Challenge, i romandran a l'illa fins al pròxim 14 de febrer. Durant aquestes dues setmanes llargues, els corredors aniran adaptant el seu rodatge a les necessitats de l'equip, que ha programat tres grups de treball en funció dels objectius.

A la prova que inaugura el calendari, Toni Colom i Vicenç Reynés són els cridats a fer el primer pòdium de l'Illes Balears-Banesto. A més, i fins a la seva partida, els corredors faran front a diversos compromisos publicitaris i institucionals. L'objectiu és que el nou equip es doni a conèixer el més possible entre tots els ciutadans de l'arxipèlag i sigui part de la societat balear fins al punt de sentir l'equip com a propi.

Les clàssiques de la Copa del Món, el calendari alemany i la Vuelta a Espanya són els principals objectius de l'equip Illes Balears-Banesto per a la seva primera etapa en l'elit del ciclisme internacional. L'acte de presentació serà presidit pel cap de l'Executiu autonòmic, Jaume Matas, i presentat per l'exciclista segovià Perico Delgado, que fou corredor d'aquest equip en la seva anterior etapa, primer com a Reynolds, i després com a Banesto.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris