cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Miquel Àngel Moyà: «El meu objectiu és intentar millorar»

El porter internacional ja forma part de la primera plantilla del Reial Mallorca

82644

Moyà ahir a la conclusió del seu primer entrenament amb la primera plantilla.

El porter Miquel Àngel Moyà fou ahir la gran novetat de l'entrenament de la primera plantilla del Reial Mallorca. Internacional des de fa anys amb la selecció espanyola, el binissalemer ha arribat al primer equip després de la cessió d'Alberto Cifuentes al Ciudad de Múrcia. En tot cas, Moyà, que renovà la setmana passada fins al trenta de juny del 2008, ha comptat sempre amb la confiança i el suport del club.

«Està clar que en pujar al primer equip fas un bot qualitatiu. Per a mi és important entrenar amb la primera plantilla, ja que podré continuar aprenent...», explicà.

Miquel Àngel Moyà no pensa, de moment, en la possibilitat d'arribar a la titularitat. Proseguir amb el seu procés d'aprenentatge és l'objectiu prioritari. «Leo Franco i Miki són grans porters. Intentaré aprendre tot el que pugui d'ell... Jo som conscient que el meu objectiu és intentar millorar. Es poden donar moltes circumstàncies i és possible que algun dia tengui l'oportunitat d'entrar al camp... Ara, ho veig una mica més a prop, però jo no arrib per llevar el lloc a ningú», afirmà.

Moyà, en qualsevol cas, té clar que ha de demostrar la seva vàlua a tots els entrenaments. «He de demostrar que tenc condicions, i ho he de fer dia rere dia... No hi ha res fàcil», acabà.

El porter mallorquinista just entrenarà amb la primera plantilla, ja que està previst que jugui cada cap de setmana amb el filial. I és que la joventut de Moyà recomana que jugui com més partits, millor. «Avui per avui, la idea és que durant la setmana entreni amb el primer equip i quan arribi la sessió preparatòria prèvia al partit estar amb el filial», significà.

En tot cas, sembla evident que el futur de Moyà passa a la temporada pròxima per incorporar-se definitivament al primer equip. «És evident que entrenar amb la primera plantilla és una porta oberta per la temporada pròxima poder pegar el bot. Això, ho han de considerar el Mallorca, l'entrenador... i jo hi he de posar de la meva part», considerà.

Moyà, respecte de la trajectòria del filial, no dubtà a assegurar que s'aconseguiria la permanència, malgrat reconèixer que no seria fàcil. «És evident que ens trobam en una situació difícil, però lluitam per sortir i crec que ho he aconseguirem... Ara, estam en una bona línia...», acabà manifestant Moyà a la conclusió del seu primer entrenament com a membre de la primera plantilla.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris