nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

El temps va ser l'enemic pitjor

El mal estat de la pista de competició no permeté fer bones marques

En la primera jornada del Campionat de les Illes Balears d'Hivern els atletes lluitaren sobretot amb la meteorologia adversa. S'hagué d'ajornar el salt amb perxa, ja que la integritat física dels participants hi corria perill.

S'ha d'insistir una altra vegada en el mal estat de les instal·lacions, sobretot de la pista. Això no permet als atletes aconseguir les marques mínimes per classificar-se per als campionats estatals. I els millors de les Balears es veuen obligats a provar sort a fora. L'atletisme, l'esport rei en tots els Jocs Olímpics, sembla oblidat a les Illes Balears.

La nova pista de Sant Ferran, que està en condicions millors, no té instal·lació de foto-finish, necessària per homologar els registres. I de Son Moix, construït amb motiu de l'Universíada com a estadi esportiu -per això va rebre les subvencions estatals- val més no parlar-ne.

S'ha de ressaltar que Menorca i Eivissa participaren amb nombroses atletes.

És difícil destacar cap marca. La situació en què els participants havien de competir durant la primera jornada era d'allò més desfavorable.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris