nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
20°

«M'ha faltat experiència en partits com aquest»

Rafel Nadal es mostrà molt satisfet pel seu joc

T. TERRASA. Melbourne.
Ningú no pot oblidar que Rafel Nadal just té desset anys. El tennista manacorí, poc després de la derrota davant Hewitt i encara abans que s'iniciàs l'obligatòria roda de premsa, responia, sempre atent, les preguntes de Diari de Balears. Nadal estava cansat, però satisfet pel joc. Havia perdut, però era conscient que havia fet tot el possible per guanyar. «He jugat un partit bastant bo. He tingut les meves oportunitats per guanyar un set, però no les he aprofitades. En els dos tie-breaks he tingut avantatge, però he acabat perdent. En el tercer set ja estava una mica més cansat i no he pogut fer res. Ara bé, estic content», explicava el jove tennista mallorquí.

Interrogat sobre les sensacions que havia tingut sobre la pista, Nadal fou clar i assegurà que el matx s'ha decidit en un parell de pilotes. «...He intentat marcar un ritme molt fort de partit des del primer moment, però ell ha aguantat molt bé. Estic content, perquè el matx s'ha decidit en un parell de pilotes, que es podien guanyar o perdre», assegurà.

Rafel Nadal manifestà que no havia acusat cap tipus de nervis pel fet de jugar a la pista central, davant l'ídol local i amb 15.000 aficionats. «He començat el partit tan nerviós com sempre, ni més ni pus. Sabia que tenia les meves opcions. M'ha faltat experiència en partits com aquest. M'hi he d'anar acostumant, però no he notat la pressió de jugar a la central i davant 15.000 espectadors», digué. Finalment, i respecte a les seves opcions de ser número 1 en el futur, Nadal assegurà que dependrà de molts i diferents factors.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris