nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

Martín Ligüera: «Estic en deute amb el Mallorca, i tornaré»

L'uruguaià deixa el club, assumeix la responsabilitat i assegura que tornarà «per triomfar»


Martín Ligüera deixa el Mallorca sense cap rancúnia. El jugador uruguaià es va acomiadar ahir dels mitjans de comunicació a l'espera de trobar un equip on jugar la resta de la temporada, però ho va fer amb un «fins aviat». I és que el mitjapunta internacional té molt clar que queda «en deute» amb l'entitat vermellenca després de sis mesos en els quals no ha pogut demostrar el perquè del seu fitxatge. Per aquest motiu la intenció de Ligüera és anar cedit a un altre equip «i després tornar a l'illa i demostrar que no es varen equivocar amb la meva adquisició».

L'uruguaià, que es mostrà en tot moment conciliador, reconegué que el seu principal problema per triomfar ha estat «que el futbol d'aquí és molt diferent». Tot i això, assegurà que «darrerament em sentia millor, i confiava que això es traduiria en l'oportunitat de comptar amb minuts». Però aquests minuts no arribaren. Tot i això, Martín Ligüera no li retreu res a ningú. Cap paraula per al club ni pel cos tècnic, ni tan sols per a la premsa. L'eterna comparació amb Ariel Ibagaza no creu que li hagi fet gaire mal, ja que segons Martín Ligüera, «si em fitxen i en sis mesos no juc més de dos partits sumant tots els minuts, és normal que no compleixi les expectatives».

L'únic culpable que troba Ligüera de la seva sortida del Reial Mallorca és ell mateix. I tot i que ahir va dir que li hauria agradat comptar amb més minuts per part del tècnic, també va agrair les paraules de Luis Aragonés, qui li va comunicar la seva decisió de prescindir dels seus serveis en detriment de Delibasic, «però a l'hora em va demanar que seguís treballant perquè diu que està convençut que puc triomfar en el futbol espanyol».

A partir d'ara, el mitjapunta uruguaià haurà d'accelerar les gestions per trobar una sortida satisfactòria del club. Segons reconegué ell ahir, ofertes no n'hi manquen, però haurà de ser un equip on pugui gaudir de minuts i amb unes condicions que li permetin tornar a l'illa en acabar la present temporada, «per no decebre els que varen confiar en mi».

Martín Ligüera, després d'un discret pas pel club illenc, ha volgut tenir la mateixa sortida. Assumeix les culpes del seu fracàs, i es planteja el repte del retorn. Sense dubte, l'internacional uruguaià sap quina és la millor manera de deixar la porta oberta en el seu retorn a l'illa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris