cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

El fitxatge fantasma d'Andrija Delibasic

El futbolista arribà ahir a Palma i se n'anuncià la presentació, però la contractació quedà ajornada

65404

Delibasic arribà ahir a l'Illa i es mostrà il·lusionat de fitxar pel Mallorca.

Marxa enrere. «Diferències econòmiques insalvables» ajornaren el fitxatge per part del Reial Mallorca del davanter serbi Andrija Delibasic una vegada que la presentació ja havia estat convocada.

Després d'haver assolit un principi d'acord amb el club vermellenc, la jove promesa del Partizan de Belgrad aterrà ahir migdia a Palma al costat del seu representant -l'exmallorquinista Zoran Stojadinovic-, amb la intenció de passar el pertinent reconeixement mèdic, estampar la seva firma en el contracte que el lligaria a l'esquadra balear les properes cinc temporades i posar-se a les ordres de Luis Aragonés.

En un principi s'havia estipulat que el Mallorca pagaria al Partizan una suma que rondava els tres milions d'euros i restava arribar a un acord per la forma de pagament i les quantitats econòmiques que percebria el jugador en concepte de fitxa. Emperò, després d'haver passat la revisió mèdica i un cop convocada la premsa a les 20.00 hores a Son Moix per a la presentació del futbolista, les negociacions es complicaren i l'operació quedà en punt mort a causa de «diferències econòmiques insalvables», segons la versió que donà ahir el club.

En qualsevol cas tot fa pensar que l'operació podria arribar avui a bon port quan ambdues parts es tornin a asseure a la taula. Ha quedat demostrat l'interès del Reial Mallorca d'obtenir els serveis d'una de les joies de l'actual futbol balcànic i el desig de Delibasic de triomfar en el club balear, com així ho expressà en les seves declaracions fetes a l'aeroport de Son Sant Joan tot just haver aterrat a Mallorca. «Estic molt content de poder jugar en la Lliga espanyola, que és una de les més fortes d'Europa, i esper respondre amb gols a la confiança que han dipositat en mi», digué Delibasic, qui es definí com «un davanter centre típic que va bé de cap i per baix».

Si finalment es tanca la contractació del serbi, s'acceleraria la sortida de l'entitat vermellenca d'un dels futbolistes extracomunitaris que actualment estan en nòmina. Gairebé tots els números són per a l'uruguaià Martín Ligüera, que només ha disputat deu minuts en Lliga amb la camiseta del Mallorca.

Emperò el més sorprenent de tota aquesta història és que el tècnic del Reial Mallorca, Luis Aragonés, ha declarat públicament que no és partidari de reforçar la plantilla en el mercat d'hivern amb jugadors extracomunitaris que no dominen l'espanyol, perquè considera que l'idioma pot arribar a ser una barrera i es pot allargar en excés el procés d'adaptació del futbolista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris