cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

Mateu Alemany: «Es farà un esforç per fitxar jugadors»

El president anuncià també que la intenció del club és renovar Luis Aragonés

V. AMENGUAL/P.V. Palma.
Mateu Alemany confirmà ahir la intenció del Consell d'Administració de «fer un esforç per realitzar noves incorporacions si el cos tècnic ho creu oportú i la qualitat del jugador val la pena». El president anuncià que aquesta havia estat una de les determinacions que s'havien pres durant el consell d'administració que es celebrà ahir horabaixa i durant el qual es féu «una reflexió sobre la situació esportiva». Alemany deixà clar també que Aragonés renovarà, si és que ho vol fer. El president evidencià la seva satisfacció amb el tècnic i la seva voluntat de que continui vinculat al club.

Alemany volgué deixar clar que «no es fitxarà per fitxar, sinó tan sols si el jugador pot aportar alguna cosa», i afegí que no s'han plantejat un nombre concret d'incorporacions perquè «no es tracta de quantitat, sinó de qualitat». La voluntat de fitxar, juntament amb la mala ratxa de resultats, apunten a la desconfiança de la directiva envers el potencial de l'actual plantilla, quelcom que el president volgué negar, així com que no s'haguessin fet bé els deures a l'estiu: «reforçar l'equip a l'hivern vol dir millorar. Cal recordar que l'estiu ha estat complicat per la institució, i molt més per la planificació esportiva», digué, a la vegada que denuncià que «quan férem campions tot eren elogis per la feina feta, llàstima que en aquest món no es tengui memòria».

Noms com Pereyra, Ligüera i Stankovic estigueren presents. Respecte l'argentí, Alemany explicà que «hi tenim interés i farem feina fins dia 31 a les dotze»; quant a Ligüera, confessà que «és un bon jugador» i pel que fa a Stankovic, apuntà que «això és ca seva, però jo crec que el millor per ell és jugar».

D'altra banda, Bartomeu Cursach, màxim accionista del Reial Mallorca, es reafirmà ahir amb la voluntat, que expressà el passat mes d'octubre, de vendre la seva participació. L'endemà que Diari de Balears avançàs la decisió de Cursach, l'empresari sortí en roda de premsa assegurant que tenia les accions a la venda, però precisà que no caurien en mans d'empresaris que no fossin d'aquesta terra abans que finalitzi la campanya. Ahir, Cursach reiterà i recordà el seu desig de sortir del Reial Mallorca. D'aquesta manera, el màxim accionista acaba amb les especulacions respecte d'un possible canvi de parer i deixà clara la seva voluntat d'abandonar el Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris