nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 27°
29°

Finidi, candidat a ser el millor fitxatge

Després del mal rendiment de les incorporacions, el nigerià il·lusiona en dir que «som millor que abans»

72882

Finidi es troba molt a gust amb l'equip.


El millor Finidi està per arribar. Finidi George està disposat a convertir-se en el fitxatge més rendible del Reial Mallorca 2003/04 -de moment cap de les noves incorporacions no ha donat el rendiment desitjat per la secretaria tècnica- i ahir ja va advertir que «em trob molt millor ara, físicament i tàctica, que quan vaig venir al Mallorca fa tres anys». A diferència dels altres anys, la secretaria tècnica mallorquinista no pareix haver encertat amb les incorporacions i ni Bruggink, ni Nené, ni Correa, ni Colsa, ni Ligüera i ni tan sols Stankovic no han donat el rendiment esperat, qüestió en la qual Finidi està disposat a marcar la diferència a l'espera de l'arribada de nous reforços.

Finidi ja agradà en el seu primer periple per l'Illa, però les lesions li impediren oferir tot l'espectacle de què ell es veu capaç. Ara, emperò, la història serà diferent: «En aquella època vaig estar molt tocat i la veritat és que no vaig demostrar gran cosa. Enguany, en canvi, he estat treballant dur durant dos mesos i em trob bastant millor», va declarar.

El nigerià tornà a sentir-se futbolista dissabte en el partit de Son Moix després de pràcticament un any sense disputar un compromís oficial, i recorda el moment en què botà a la gespa amb especial emoció: «Ja quan escalfava la gent aplaudia, però quan vaig sortir encara va ser més intens perquè no m'ho esperava», comentà, i conclogué que «vull agrair al públic aquesta rebuda que em va dispensar, tan especial, perquè va ser molt bonica».

La nota negativa del seu debut amb el Mallorca en matx oficial va ser el resultat, cosa que «em sap molt de greu», però «tampoc no hem de dramatitzar perquè encara queden molts punts en joc en aquesta Lliga i si guanyam dos o tres partits, ens ficam a dalt perquè hi ha molta igualtat».

Pel que fa als rumors que apunten a noves incorporacions durant la propera setmana, Finidi no va voler entrar en polèmiques d'aquest tipus perquè «jo som futbolista, no secretari tècnic ni president». A més, assegurà que, a l'igual que dilluns ja va anunciar Leo Franco, «tenim plantilla suficient per fer grans coses».

El migcampista nigerià va ser fitxat per reforçar la banda dreta, però la seva polivalència el permet jugar a la mitja punta i, fins i tot i en cas de ser necessari, per l'esquerra.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris