algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Joan A. Riera triomfa en la Diada de Reis

L'excel·lent conductor guanyà nou de les vint curses disputades i establí un nou rècord de victòries

J.ROSSELLÓ. Manacor.
Si a la passada diada del Criador el conductor Joan Antoni Riera establia un rècord de vuit victòries en una jornada, a la Diada de Reis celebrada ahir, el manacorí va superar la seva pròpia marca i sumà nou triomfs al llarg del dia, dos a les proves especials de la jornada amb Fliper Star i Dikan Lundtoft, a més de les aconseguides amb Jivaret GN, Himne H, Hugo des Nells, Dermont Barbes, Gelossia AF, Hosanna i Erchi Llinaritx. Tot això en una diada que va registrar una gran afluència d'aficionats per presenciar les vint proves que es disputaren.

De la sessió matinal cal destacar la correguda concertada per a efectius de tres anys en la qual Jiravet GN, que fou confiat a J.A. Riera, demostrava la qualitat que té guanyant amb una mitjana d'1.23.1. La correguda estel·lar del matí fou guanyada per C Super Chancen a regnes de Toni Frontera, amb un registre d'1.18.9, per davant de Gaelle d'Astrog i Germinal du Chene.

La sessió del capvespre tingué com a protagonista el debutant Jonc Marino, qui s'imposà a la favorita Juliana Star en una emocionant arribada durant el premi Poltres II. La prova especial de Poltres de la Diada fou dominada per la favorita Jaina de Font, mentre que el premi especial Nacionals fou guanyat pel Felanitxer Fliper Star, qui controlà la cursa en tot moment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris